נורא חשוב- תעזרו לי בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נורא חשוב- תעזרו לי בבקשה
    ארתור
    03/09/2008

שלום רב!! אני אפתח בכך שאני אספר שעברתי בערך לפני שנתיים ניתוח לייזר בעיניים במכון הדסה שבהחלט יש לו שם לא רע וזאת כנראה גם הסבה שהלכתי לשם. לאחר הניתוח ראייה שלי היתה לו רעה אם כי בלילה ממש לא היתי מבוסט מהסבה שהיו לי הילות שזה י הקשה עליי באופן כללי על ראיית הלילה שלי... והיתי מרגיע תצמי שזה יעבור עם הזמן.. כיום אני מרגיש שהמצב בראייה התדרד מעט וההילות במקום לפחות נהיו יורת " מציקים" שבמצב כזה זה קטסטרופלי לנהוג... וכל פעם שהיתי בא לרופא שלי הוא היה כביכול מנפנף אותי אומר לי שהמצב שלי מצוין ואין לי מה לדאוג אני צריך להיות מאושר כל פעם היתי הולך הביתה בלי מענה. לפני שבוע הלכתי לרופא עיניים כדי לקבל שעה אובייקטיבית הוא בדק אותי ואמר שנהיה לי צילננדר בעין אחת .. וזאת הסבה שיש לי הילות השאלה האמיתית שלי מה אפשר לעשות בנידון יש איזה אולי ניתוח מתקן לזה , זה כדאי מה ההשלכות לגבי זה? אודה לכם על תשובתכם ותשומת לבכם!! תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נורא חשוב- תעזרו לי בבקשה

הוספת תגובה

• לארתור

ד``ר יורם שוחט
    05/09/2008

אין אפשרות לענות על שאלתך ללא בדיקה. יש לברר את מהות הבעייה במדויק, ועל פי הממצאים אפשר יהיה לשקול דרכי טפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו