יובש חמור בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש חמור בעיניים
    רותם שמעוני
    11/10/2008

מתגייס בתחילת נובמבר לא יודע מה אני עושה... ממה משבש לי את אורח החיים בלילה הוא ממש חזק וזה מושלב עם רגישות לאור שזה ממש מציק בבוקר קשה לפתוח את העיניים אני רוצה לדעת אם אני אלך למיון כי כבר לא נשארו לי הרבה אופציות עד הגיוס האם הם יוכלו לעזור לי ? תודה לכם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש חמור בעיניים

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    11/10/2008

צריך בדיקת עיניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עם כל הכבוד והערכה לך ד"ר

רותם שמעוני
    12/10/2008

איזו מן תשובה זו? ברור שהוא יבצע בדיקת עיניים נוספת אך במידה ושוב יראו יובש ואף חמור האם אני יכול לעשות משהו עוד לפני הצבא? האם יוכלו לעזור לי ? בבקשה תענה לי זה חשוב אני ממש עוד פחות מחודש מתגייס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    12/10/2008

יש תחליפי דמעות מסוגים שונים. יש פלקי סיליקון לסגירת דרכי דמעות ויש טיפות ציקלוספורין לייצור דמעות. לא ניתן להמליץ על אף טיפול בלי בדיקה. ברור שכדאי לטפל לפני גיוס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראה אני מתגייס ב6 לנובמבר

רותם שמעוני
    12/10/2008

וואו זו התשובה שחיכיתי לה , תודה רבה לך ד"ר. מחר קבעתי תור לרופא העיניים שלי , שלא בדיוק פותר לי את הבעיה, מה עליי להגיד לו הגיוס שלי בתחילת נובמבר ממש 20 יום.. אני ממש חייב לטפל בזה אני לא יכול ללכת ככה לצבא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו