עזרה דחוף מאוד!!!! הצילו!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף מאוד!!!! הצילו!!!!
    דורית
    16/10/2008

מאתמול בערב יש לי הפרעות ראיה "מבזקים, , ראיה כפולה. בשנת 3/2003 עברתי ניתוח להורדת משקפים (לפני כ-15.5 שנים) , ניתוח באמצעות ניתוח כירוגי בעיניים . הרופא שניתח אותי "ד"ר לפשיץ יצחק" אני לא מוסדלת לקרוא , אני רואה הכול כפול . מה זה??????. זה קשור בניתוח?. אני בלחץ נוראי ??????? תודדה, דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף מאוד!!!! הצילו!!!!

הוספת תגובה

• לדורית

ד``ר יורם שוחט
    16/10/2008

התופעות לא קשורות לניתוח, אך בהחלט עלולות להיות קשורות לקוצר הראייה ממנו סבלת. יש גם אפשרות שתחושתך על כפילות ראיה נובעת מחוסר איזון של תנועות העיניים.

עלייך לפנות בדחיפות לבדיקה אצל רופא עיניים ! ! !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך עזרה דחופה !!! ראיה כפולה

דורית
    16/10/2008

רשמת לי בדחיפות - נתנו לי טופס הפניה למרפאה מחר כמובן הולכת השאלה לא יותר טוב לנסוע לבית חולים ישירות בלינסון או השרון אם כל כך דחוף או לחכות למחר. שאתה רשמת איזון בין עיניים יכול להיות אולי מה הפתרונות בזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה, אם תוכל לענות אודה לך , תודה

דורית
    16/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו