מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלות בקשר לאלרגיה בלחמיתרותם שמעוני17/10/2008
תראה אני כתבתי פה לא מזמן שיש לי יובש בעיניים, בפעם האחרונה שהייתה לפני שבוע הייתי אצל הרופא עיניים הקרוב לביתי דיווחתי לו שממש קשה לי עם העיניים והגירוי משגע אותי ואני חייב להפתר מזה, הרופא מיד בדק אותי ולא ראה יובש קיצוני (לפי מה שרשם) אך אמר שיש סיכוי שזוהי אלרגיה והוא הפנה אותי למומחית לאלרגיה , עכשיו האלרגיה מתבטאת רק בעיניים חוץ משעור הפנים שלי מתקלף ויבש הרבה אין עוד סימן לאלרגיה (אולי כמה אפצ'ים), ניסיתי כבר לקחת בעבר טיפות נגד אלרגיה ואף לקחתי את הטיפות הכי חזקות (Pred forte שיש בהם גם סטרואידים) וזה לא עזר. יש לי מספר שאלות אליך אם תוכל לענות לי עליהם זה מאוד יעזור לי , 1. דלקת פפילרית בלחמית - מה פירושה ? ואיך יכול להיות שהרופא רואה אדום שממש ממש מפריע לי ולא מצליח לזהות את הסיבה.(הוא כתב בסיכום הביקור-דלקת פפילרית בלחמית) 2.האם נתקלתה או אתה מכיר מקרים דומים של אדמומיות בלחמית שגורמת לגירוי מציק כזה והאם אני ימצא את הפיתרון מתישהו? 3.נגיד ומומחה האלרגיה לא יראה בזה אלרגיה , לאן אני הולך מכאן עם האדמומיות הזאת ? אין דרך לטפל בזה? ממש מיואש אבל מודה על כל תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוסיף 2 שאלות אם אפשר
רותם שמעוני18/10/2008א. אני מתגייס ב2 לנובמבר יש לי תור לרופא עיניים ולאלרולוג , האם אפשר לטפל באלרגיה עוד לפני הגיוס לצבא? ב. האם מצב של יובש בעיניים ואלרגיה ביחד הוא מצב קשה? והאם אפשר לטפל גם בו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותם
ד``ר יורם שוחט18/10/2008טיפול באלרגיה אינו חד פעמי ואל תצפה לשיפור מיידי.
במקרים רבים יש אלרגיה ויובש בו-זמנית. אפשר לטפל בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותם
ד``ר יורם שוחט18/10/20081. דלקת פפילרית פרושה שיש גבשושיות עדינות בצד הפנימי של העפעפיים. זו תופעה נפוצה מאד באלרגיה.
2. יש מקרים דומים ולא מדובר במצב נדיר. ברוב הגדול של המקרים יש שיפור או הקלה, אך זה יכול לקחת זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ18/10/2008דלקת פפילרית בלחמית לא מצביעה על הגורם לה. זה יכול להיות וירוס או אלרגיה. הטיפול לעיניים לא קשור לשאר הגוף והוא בסמכותו המלאה של רופא עיניים שצריך למצוא לה פיתרון. יש מגוון טיפולים אפשריים אךאני לא יכול להמליץ על טיפול בלי לראות את הפציינט. ניתן לפתור את הבעייה לדעתי בלי הפנייה לרופא לאלרגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?