בעיית קוצר ורוחק ראייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית קוצר ורוחק ראייה
    אדוה
    19/10/2008

עברתי תאונת דרכים מזה כשלוש שנים ומאז אני מתלוננת על כאבי עיניים ובעיות ראאיה, מאז אני עוברת בדיקות עיניים וכל פעם ישנן תוצאות אחרות. בבדיקות האחרונות שבהן נבדקתי יצא לי באחד מהם שאני צריכה משקפיים למספר -4.5 ובבדיקה השנייה יצא לי שאני צריכה להתאים משקפיים למספר +2. 75 . האם זה הגיוני ולמה כזאת קציניות? האם זה כתוצאה מתאונת דרכים שעברתי ? (לפניכן בדיקות עיניים שערכתי היו תקינות). תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית קוצר ורוחק ראייה

הוספת תגובה

• לאדוה

ד``ר יורם שוחט
    19/10/2008

לא הגיוני שיהיו כאלה קפיצות.
    האם יתכן שהמספר השני שציינת (2.75+) מתייחס למשקפי קריאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהקשר לשאלתי הקודמת

אדוה
    19/10/2008

ראשית ברצוני להודות לך על השבת תשובה תוך זמן קצר. בנוגע לשאלה כן זה מספר משקפיים וזה דבר שמבהיל אותי ואני לט מבינה איך זה ייתכן, בנתיים אני מתרוצצת מרופא לרופא יותר משנה ואני כבר מיואשת . האם ייתכן שזה מתאונת דרכים שעברתי? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאדוה

ד``ר יורם שוחט
    19/10/2008

תבקשי הפנייה לנוירו-אופטלמולוג (שלוב של רפואת עיניים ונוירולוגיה). אולי הוא יוכל לענות לך אם קיים קשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדוה

אדוה
    02/12/2008

שלום........ כן!!! מה זה אומר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו