מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית קוצר ורוחק ראייהאדוה19/10/2008
עברתי תאונת דרכים מזה כשלוש שנים ומאז אני מתלוננת על כאבי עיניים ובעיות ראאיה, מאז אני עוברת בדיקות עיניים וכל פעם ישנן תוצאות אחרות. בבדיקות האחרונות שבהן נבדקתי יצא לי באחד מהם שאני צריכה משקפיים למספר -4.5 ובבדיקה השנייה יצא לי שאני צריכה להתאים משקפיים למספר +2. 75 . האם זה הגיוני ולמה כזאת קציניות? האם זה כתוצאה מתאונת דרכים שעברתי ? (לפניכן בדיקות עיניים שערכתי היו תקינות). תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאדוה
ד``ר יורם שוחט19/10/2008לא הגיוני שיהיו כאלה קפיצות.
האם יתכן שהמספר השני שציינת (2.75+) מתייחס למשקפי קריאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהקשר לשאלתי הקודמת
אדוה19/10/2008ראשית ברצוני להודות לך על השבת תשובה תוך זמן קצר. בנוגע לשאלה כן זה מספר משקפיים וזה דבר שמבהיל אותי ואני לט מבינה איך זה ייתכן, בנתיים אני מתרוצצת מרופא לרופא יותר משנה ואני כבר מיואשת . האם ייתכן שזה מתאונת דרכים שעברתי? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאדוה
ד``ר יורם שוחט19/10/2008תבקשי הפנייה לנוירו-אופטלמולוג (שלוב של רפואת עיניים ונוירולוגיה). אולי הוא יוכל לענות לך אם קיים קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדוה
אדוה02/12/2008שלום........ כן!!! מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?