ירידה בראיה לאחר דלקת וראלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בראיה לאחר דלקת וראלית
    יוסי
    19/10/2008

שלום ד'ר הייתי לי דלקת ויראלית במשך שבועים וחצי בשתי העיניים במהלך התקופה הזו קיבלתי סוגים שונים של טיפות בביקור האחרון אצל הרופא נאמר לי שהדלקת הסתיימה אך נשארו כתמים בקרנית וחלקם במרכז הקרנית. הראיה ירדה לי, אני לא רואה חד. וכשאני מסתכל על תאורה, בעיקר בלילה אני רואה סביב למוקדי אור קרניים של אור וסינוור. 1- כמה זמן יקח לכתמים הללו לעבור? 2- אחרי שהם יעברו אני יחזור לראות כמו בעבר? 3- הרופא אמר לי שרוב הסיכויים שהכתמים יעברו, במידה והם לא עוברים יש דרך אחרת לטפל בהם? שיוף קרנית או משהו בסגנון אודה לך אם תענה לי על כל השאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    19/10/2008

הירידה בראייה ממשקעים בקרניות שעוברים תוך מספר חודשים. טיפות של סטרואידים מחישות את ההחלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לגבי דלקת ויראלית

יוסי
    19/10/2008

הרופא אמר לי שהעיניים שלי יבשות ונתן לי טיפות "רפרש" ברגע שאני שם את הטיפות אני פתאום רואה יותר חד ויותר נקי זה אומר משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו