דלקת פפילרית בלחמית כתוצאה מאלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פפילרית בלחמית כתוצאה מאלרגיה
    רותם שמעוני
    26/10/2008

בצעתי טסטים ונודע לי שאני אלרגי לקרדית הבית(אבק הבית) , ולצמחים הפורחים באביב האלרגיה מתבטאת אך ורק בעיניים אבל בצורה כרונית וקשה מציקה ומשבשת את איכות החיים כבר היה חשד בעבר לדלקת אלרגית וקבלתי טיפות חזקות מאוד כוללים סטרואידים (PRED FORTE) וזה לא עזר השאלות שלי הן : 1. האם יש דרך להפתר מהדבר המציק הזה בעיניים , אני מניח שחייב להיות כי זה סבל שאי אפשר לחיות איתו זה כמו גודש כזה בעיניים תחושת גירוי כזאת , האם יש תרופות שרופאי עיניים נותנים ? או איזה טיפול אחר , כי הטיפות לא עזרו. 2. האם במצב שגיליתי שזוהי דלקת על רקע אלרגי הטיפול יהיה יותר קל ? והאם אני יפתר מזה אני פשוט מתגייס בחודש הקרוב. 3. יש לי תופעה שהורידים בעין ניהיים ממש אדומים אבל ממה כאילו רק בצד הקרוב לאף וזה ממש מפחיד ומדאיג אותי תודה על כל יעוץ ועזרה באמת מקרב לב!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרותם

ד``ר יורם שוחט
    26/10/2008

1. יש דרכים להפחית את החשיפה לקרדית. בגוגל תמצא חומר רב בנושא (חפש לפי קרדית הבית).

2. ברגע שיש אבחנה הטיפול יותר ממוקד. יש טיפול בטיפות, בכדורים או בשילוב. יש גם מקום להתייעץ עם רופא מומחה לאלרגיה.

3. הגודש בוורידי העיניים קשור לאלרגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר

רותם שמעוני
    27/10/2008

תראה אני חושב שיש לי דלקת ממש קשה מהתיאורים שאני קורא באינטרנט הדלקת האלרגית מתבטאת בכך שהעיניים אדומות ומגרדות אבל אצלי הם אדומות אולי קצת מגרדות אבל הבעיה היא הגירוי כל פעם שאני עוצם את העין אני מרגיש אותו (בוקר צהריים ערב - כל הזמן) זה משנה לי את המבט לגמרי ממש מראה עייף כל הזמן וזה באמת מה שמפריע לי כל לילה מחדש יש לי רגישות לאור וכך גם לשמש ממש נאבק עם העיניים מה אתה אומר על זה? האם יש דרך לטפל בבעיה?תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרותם

ד``ר יורם שוחט
    27/10/2008

אי אפשר לענות על שאלות כל כך פרטניות במסגרת התכתבות בפורום, ללא בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו