עדשות מגע ואודם בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע ואודם בעיניים
    אהרן
    26/10/2008

אני כבן 40 מרכיב משקפיים מס' 7 מינוס ורגיש מאוד לעיניים אדומות לרוב מפני עייפות. ומעוניין מאוד לעשות עדשות מגע. ושאלתי האם זה אפשרי אם מפני הגיל שצריך אולי צילינדר לקריאה ואם מפני האדממיות. הייתי אצל רופא עיניים ואמר לי שעייני כשירות וצריך לנסות את העדשות בפועל. אשמח לשמוע הארות או הערות בנושא. בתודה מראש אהרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע ואודם בעיניים

הוספת תגובה

• לאהרן

ד``ר יורם שוחט
    27/10/2008

אם אתה סובל מעיניים רגישות יתכן שעדשות מגע אינן בשבילך. העובדה שהעיניים מתעיפות מהר ומאדימות בקלות יכולה לרמז על בעית יובש.

אם העיניים נמצאו בריאות בבדיקה אין מניעה לנסות להתאים עדשות מגע, אך יש אפשרות סבירה שתתקשה להרכיב אותן. אם יהיו בעיות, עדיף לוותר, שכן עלולים להגרם סבוכים מהרכבת עדשות כשהתנאים בעיניים לא מתאימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

אהרן
    29/10/2008

חן חן על הפורום הנהדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו