INTRALASIK או LASEK

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• INTRALASIK או LASEK
    יובל
    19/11/2008

אהלן, אני בן 23 ורוצה לעשות ניתוח לייזר. עשיתי בדיקות התאמה במספר מקומות. המספר שלי הוא כ- 4- בשתי העיניים ועובי הקרניות כ-600 מיקרון. במקום אחד רוצים שאבצע אינטראלאסיק (שזה בהחלט מאד מפתה), אך בשאר המקומות (ומקריאה באינטרנט) המליצו לעשות LASEK בגלל הטענה שהאינטראלאסיק מחליש את המבנה הביו-מכני של העין ומגדיל את הסיכוי לסיבוכים בעתיד, והיתרון היחיד שלו הוא זמן ההחלמה. רציתי לקבל דעה נוספת - איזה ניתוח עדיף באופן כללי לדעתכם, והאם ההחלשות של הקרנית רלוונטית עם הנתונים שלי. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    INTRALASIK או LASEK

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    19/11/2008

אי אפשר לקבוע מה מתאים לך ניתוח עם חיתוך לאסיק או אינטרהלאסיק שזה אותו דבר או ניתוח שיוף על פני הקרנית PRK או LASEK שזה אותו דבר. צריך מיפויים ולבדוק מוזמן למכון קר 6944044 לחוות דעת נוספת אני המנהל הרפואי של הרשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליובל

ד``ר יורם שוחט
    19/11/2008

הבחירה בשיטת הניתוח נובעת מנתוני העין (המספר, עובי הקרנית, מיפוי הקרנית) ומההעדפה של המנתח. מתוך הנחה שמיפוי הקרניות שלך תקין, המספר והעובי מאפשרים ניתוח בשתי השיטות. אני אישית מעדיף את שיטת ה -PRK (כמו LASEK). בקרנית עבה כמו שלך החלשת הקרנית ב-LASIK פחות רלבנטית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו