סוקולוב-חולון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוקולוב-חולון
    טובה
    09/12/2008

שלום...לפני שבוע ימים קיבלתי שעורה בעין...טיפלתי עם שום חצוי לשניים ומרחתי קצת+ ספיגת של גזות עם תה פושר...ומה שקרה הוא...שהעין אחרי שבוע..נוצרה לי נקודה אדומה ונפוחה בפינה של העין..מתחת לריסים התחתונות..וזה למעשה כואב מאוד שאני נוגעת..ועדיין יש נפיחות פחות ממה שהיה בהתחלה..אבל עדיין יש..נבדקתי אצל רופא עיניים...והוא נתן לי טיפול..למרוח משחת עיניים ולעשות קומפרסים ...אבל ברגע שאני עושה קומפרסים...נורא נורא כואב לי..אבל בכל זאת אני עושה...אני קצת חוששת..כי זה לא נראה טוב..ובעצם לא משתפר מזה מספר ימים...מעוניינת לשמוע את דעתך הרפואית...וקראתי באינטרנט שבמצב שלי יש אולי צורך בניקוז ע"י ניתוח...חשוב לי לדעת עד מתי לחכות כדי שלא יהיה מאוחר מידי...אודה לתשובתך בהקדם....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוקולוב-חולון

הוספת תגובה

• ףדחוך

טובה
    10/12/2008

לא קיבלתי עדיין מענה...דחוף לי..אודה אם תתייחס בהקדם..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטובה

ד``ר יורם שוחט
    10/12/2008

הטיפול המקובל לשעורה הוא חימם מקומי באמצעות קומפרסים חמים. אין צורך להפעיל לחץ. החימום הוא זה שעוזר. המצב יכול להמשך מספר ימים, ובדרך כלל אין צורך בטיפול אחר.

לעתים קורה שנוצר זיהום משני בשעורה, ואז הטיפול כולל גם אנטיביוטיקה ולפעמים יש צורך לנקז. אין אפשרות לקבוע אם יש זיהום ללא בדיקה. לכן, אם המצב לא משתפר או אפילו מחמיר יהיה עלייך לפנות לרופא לבדיקה חוזרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו