אור יום שמפריע פתאום בעיניים - בהול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אור יום שמפריע פתאום בעיניים - בהול
    A.T
    21/02/2009

שלום רב לד"ר יובל אני בת 55 שנים עם כל בעיות גיל המעבר , לפני כשנה בכל בוקר שהתעוררתי במשך כמה חודשים לא יכולתי לפתוח את עיני בבוקר, מיד הרגשתי מעין שריפה בעיניים וכששטפתי את העיניים גם לקח לי דקה עד שהעיניים היו נפתחות לגמרי בלי לצרוב לי, רופא עיניים לא מצא שום בעיה מיוחדת אז הוא חשב על אלרגיה או עין יבשה,אחר מס' חודשים זה חלף לגמרי,והשנה מפריע לי מאוד אור היום אני לא יכולה להוציא את האף החוצה בלי להרכיב לפני כן משקפי שמש , אני מרכיבה משקפי ראיה וגם משקפי השמש שלי הם ראיה עם כהות ובכל זאת השמש מצליחה לחדור לי מבעד למשקפי השמש ואני חייבת ללכת עם ראש מורכן בשמש מפחיד אותי שאור היום מפריע לי? מה הבעיה בעיניי? (הן בהירות) והאם אני צריכה לנסות משקפי שמש עם כהות יותר גבוהה וסנון יותר גבוה נגד הקרינה למשקפי שמש? המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    22/02/2009

משקפי שמש עם מסנני אולטרה ויולט דרוש תמיד בכל מצב. ייתכן וסביר להניח שמדובר כאן בדלקת לחמיות וירלית אלרגית ממליץ לפנות לרופא עיניים נוסף לבדיקה לדעתי זה פתיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו