ניתוח לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לייזר
    דפנה
    17/03/2007

אני בת 18 וחצי ואני מעוניינת לעשות ניתוח לייזר אך יש לי מספר מאוד גבוה כמינוס 7 בערך אך ללא צילינדר. האם היית ממליץ על הניתוח? מהן סיכויי ההצלחה ותופעות הלוואי ? או האם לחכות בכללל לגיל יותר מאוחר?

תודה מראש דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לייזר

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    19/03/2007

מקובל ואני מנתח החל מגיל 18 אם המספר יציב משמע אין שינוי יותר מחצי מספר בשנה אחרונה . מעבר לכך מספרים כמו שלך הם בתחום הניתן לטיפול מלא. צריך לבצע בדיקה מקיפה במכון לייזר כדי לדעת את שיטת הניתוח הסיכויים והסיכונים. בדרך כלל במקרה כמו שלך מנתחים בשיטת PRK או LASEK מילים מקבילות לשיטות ניתוח דומות בהן מבצעים שיוף של פני הקרנית בלי חיתוך.
    30% מהפונים נמצאים לא מתאימים לניתוח כך שצריך בדיקה מקדימה יסודית לקביעת ההתאמה ונגזרת ממנה סיכוי ההצלחה. אני מנתח רק אם סיכויי ההצלחה מקסימליים. בשום פנים ואופן לא אסכן עיני פציינט בניתוח שהוא בבסיסו אסטטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו