עיניים שורפות בשמש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיניים שורפות בשמש
    דור דהרי
    23/04/2009

כבר שנים שיש לי בעיה שהעיניים שלי דומעת כשאני מסתובב ביום קיצי בלי משקפי שמש. אך לא יחסתי לזה חשיבות רבה. אך בחודשים האחרונים שמתי לב לתופעה שכשאני הולך ביום קיצי בלי משפקי שמש העיניים מתחילות לשרוף ואני ממצמץ הרבה ולאחר כמה זמן אני גם לא רואה טוב - רואה מטושטש ולא ברור. אבל כשאני עם משקפיים אין כל שינוי בעיניים (בראיה או בכאב).

רציתי לדעת מה זה יכול להיות ואם זה דבר רגיל או נפוץ..
    בנוסף אני מציין שהעיניים לא אדומות כשהן שורפות ואני רק בן 17.5 ואני לא יודע איך זה ישפיע על השירות שלי.

תודה מראש דור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיניים שורפות בשמש

הוספת תגובה

• מקרה דומה קורה גם אצלי.

יהודה
    23/04/2009

וקרה גם לפני שעברתי ניתוח להסרת משקפיים בליזר. לדעתי זה בגלל שיש לי עינים בהירות, אבל אני לא בטוח בקשר לזה, ובכל אופן, אני לא יכול לשהות במקום שבו ישנו אור חזק, בין אם מהשמש ובין אם לא, ללא כאבים בעיניים ודמעות. גם עם משקפי שמש קשה לי, ואמנם הם מקלים על המצב אך עדיין קיימת התופעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה לציין ש...

דור דהרי
    23/04/2009

אני רוצה לציין שאין לי משקפיים והראיה שלי טובה וחדה... ולעולם לא עשיתי ניתוח כלשהו בעין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדור

ד``ר יורם שוחט
    24/04/2009

לאור העובדה שהתופעות לא קיימות כשאתה מרכיב משקפי שמש והעיניים לא מאדימות, הבעייה היא רק עיניים רגישות. זו תופעה נפוצה למדי, ואנשים רבים מתקשים לשהות בשמש ללא משקפי שמש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. רק עוד שאלה..

דור דהרי
    24/04/2009

האם אני צריך לדווח על כך ללשכת הגיוס?.. ומה יעלה בגורלי?.. אני לא יוכל להיות קרבי בכלל?..
    תודה מראש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדור

ד``ר יורם שוחט
    25/04/2009

כדאי שתדווח להם, ייתכן שישלחו אותך לרופא עיניים. אני מניח שהשיבוץ שלך ייקבע על פי חומרת הבעייה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו