מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפרדות אחורית של הזגוגיתיורם12/05/2009
שלום לך ד"ר,
הנני סובל מתופעת היפרדות הזגוגית אשר מקשה עליי מאוד.התופעה פוגעת באיכות חיי באופן משמעותי.הייתי בקשר עם לא מעט רופאים וכבר הבנתי שאין לתופעה טיפול פרט לניתוח החלפת הזגוגית,ניתוח לא פשוט.למעט המנטרה שחזרה על עצמה כמו למד לחיות עם זה או המוח לומד להתעלם לא קיבלתי כל עזרה.אגב המוח שלי כנראה מסרב ללמוד לא לראות את מה שהעין שלי רואה.קורה.עד כאן הקדמה.הייתי מאוד מעוניין לדעת מדוע ההתנגדות הגורפת של כל רופאי העיניים לטיפול בעיכרויות הזגוגית באמצעות יאג לייזר כפי שהדבר מבוצע בארהב ע"י ד"ר גלר כבר למעלה מ-20 שנה,ובהצלחה רבה.מדוע קהילת רופאי העיניים בישראל אינה קשובה לסבלם של אלפי אנשים אשר סובלים סבל רב.איני מצליח להבין את העניין.הבנתי כבר שרופאי העיניים חוששים מפגיעה ברשתית כתוצאה מטיפול לייזר.האם ד"ר גלר לא הצליח לשכנע אתכם?ארהב אינה מדינת עולם שלישי ויודעת משהו ברפואה.לא ברור.בשם כל הסובלים מתופעת היפרדות הזגוגית אני אשמח אם יעשה משהו בעניין.
בכבוד רב
ובתודה
יורם קובלסקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליורם
ד``ר יורם שוחט12/05/2009הטיפול בלייזר בעכירויות בזגוגית פרושו לפצל עכירות בגודל מסוים למספר עכירויות קטנות יותר.
ד"ר גלר לא הצליח לשכנע גם את חבריו האמריקאים. למה מוזכר רק השם שלו, ואחרים לא מבצעים את זה?
ההצהרה שלך ש"קהילת רופאי העיניים בישראל אינה קשובה לסבלם של אלפי אנשים" היא חסרת כל ביסוס ומקוממת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר לפלוטרס
יורם13/05/2009אני מודה לך ומתנצל על הערתי זו.דבריי נאמרו מתוך מצוקה אמיתית.ובכל זאת האם לד"ר גלר יש הצלחה?האם ידועים לכם הנתונים הסטטיסטיים ?
תודה ושוב סליחה
יורם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליורם
ד``ר יורם שוחט13/05/2009ההתנצלות מתקבלת (-:
אני לא מכיר את הסטטיסטיקה. שיטוט בגוגל תחת vitreous floaters או laser for vitreous floaters מניב הרבה חומר. חלק מהחומרים פרסומי, אך אפשר למצוא גם חומרים יותר רציניים (צריך לדעת לסנן).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?