היפרדות אחורית של הזגוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפרדות אחורית של הזגוגית
    יורם
    12/05/2009

שלום לך ד"ר,
    הנני סובל מתופעת היפרדות הזגוגית אשר מקשה עליי מאוד.התופעה פוגעת באיכות חיי באופן משמעותי.הייתי בקשר עם לא מעט רופאים וכבר הבנתי שאין לתופעה טיפול פרט לניתוח החלפת הזגוגית,ניתוח לא פשוט.למעט המנטרה שחזרה על עצמה כמו למד לחיות עם זה או המוח לומד להתעלם לא קיבלתי כל עזרה.אגב המוח שלי כנראה מסרב ללמוד לא לראות את מה שהעין שלי רואה.קורה.עד כאן הקדמה.הייתי מאוד מעוניין לדעת מדוע ההתנגדות הגורפת של כל רופאי העיניים לטיפול בעיכרויות הזגוגית באמצעות יאג לייזר כפי שהדבר מבוצע בארהב ע"י ד"ר גלר כבר למעלה מ-20 שנה,ובהצלחה רבה.מדוע קהילת רופאי העיניים בישראל אינה קשובה לסבלם של אלפי אנשים אשר סובלים סבל רב.איני מצליח להבין את העניין.הבנתי כבר שרופאי העיניים חוששים מפגיעה ברשתית כתוצאה מטיפול לייזר.האם ד"ר גלר לא הצליח לשכנע אתכם?ארהב אינה מדינת עולם שלישי ויודעת משהו ברפואה.לא ברור.בשם כל הסובלים מתופעת היפרדות הזגוגית אני אשמח אם יעשה משהו בעניין.

בכבוד רב
    ובתודה
    יורם קובלסקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליורם

ד``ר יורם שוחט
    12/05/2009

הטיפול בלייזר בעכירויות בזגוגית פרושו לפצל עכירות בגודל מסוים למספר עכירויות קטנות יותר.

ד"ר גלר לא הצליח לשכנע גם את חבריו האמריקאים. למה מוזכר רק השם שלו, ואחרים לא מבצעים את זה?

ההצהרה שלך ש"קהילת רופאי העיניים בישראל אינה קשובה לסבלם של אלפי אנשים" היא חסרת כל ביסוס ומקוממת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר לפלוטרס

יורם
    13/05/2009

אני מודה לך ומתנצל על הערתי זו.דבריי נאמרו מתוך מצוקה אמיתית.ובכל זאת האם לד"ר גלר יש הצלחה?האם ידועים לכם הנתונים הסטטיסטיים ?

תודה ושוב סליחה
    יורם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליורם

ד``ר יורם שוחט
    13/05/2009

ההתנצלות מתקבלת (-:

אני לא מכיר את הסטטיסטיקה. שיטוט בגוגל תחת vitreous floaters או laser for vitreous floaters מניב הרבה חומר. חלק מהחומרים פרסומי, אך אפשר למצוא גם חומרים יותר רציניים (צריך לדעת לסנן).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו