בבקשה תענו לי... בעיה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו לי... בעיה..
    שיר
    12/06/2009

הי.. לפני כשבועיים הלכתי לרופא עניים כי יש לי נבוס והיתי אולי צריכה משקפיים.. הרופא אמר לי שהנבוס לא צריך הורדה והכל בסדר איתו... הוא עשה לי גם בדיקת אישונים כללית ולא היה לי בעיה בעיין...אבל הוא אמר שיש לי צילינד..

עכשיו... ברוב הפעמים כשאני בשמש.. ומסתכלת על משהו חלק כמו השמים.. (אבל זה לא תמיד רק על השמיים..) כשאני מסתכלת על נקודה מסויימת בשמיים.. אני רואה מסביבה כמו הבוהים קטנים וחלשים.. כמו של פנסים יחסית קטנים מסביבה שנדלקים ונכבים.. הבוהבים יחסית בהירים...
    שמתי לב גם.. (אבל את התופעה הזאת היה לי כבר מזמן...) שאם אני ימשיך להסתכל אליהם עוד כמה שניות.. הם יהפכו למן עיגולים כאלה כהים.. אפורים שחורים כאלה..שיזוזו ויכנסו כאיול לתוך הנקודה ... הרבה עיגולים כאלה מסביב לאותה נקודה שאני מסתכל.. והם כאילו יכנסו ויוצרו חדשיחם שגם יכנסו וכו... אם אני יחשים פתאום משקפי שמש... הם יעלמו אבל אחרי בערך דקה יחזרו... שמתי לב שזה קורה בעיקר בשמש.. גכאילו בערב או בלילה או בתוך הבית.. אני לא רואה אותם כמעט..

הסברתי את העניין בערך לרופפא..(את הקטע עם העיגולים הכהים..) והוא אמר שהוא לא חושב שזה משהו רציני...
    רציתי לדעת מה אתם חושבים... וסליחה על החפירות..חח

תודה מראש..אני..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תענו לי... בעיה..

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    13/06/2009

זה ייתכן משינויים בזגוגית העיניים לפנות לבדיקנ רטפא עיניים כולל הרחבת אישונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

שיר
    14/06/2009

האמת שכבר הלכתי לרופא ממש לא מזמן והוא עשה לי בדיקת הרחבת אישונים ולא היה לי כלום.. האמת שהתופעה קוראת רק כשאני בשמש.. אז זה כנראה קשור לשמש לא?! אולי אני רגישה לשמש...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    14/06/2009

אז מדובר ברגישות לשמש צריך לחיות עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו