אישונים מורחבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישונים מורחבים
    יונתן
    06/07/2009

אני בן 41 שמזה יומיים סובל מל"ד גבוה וקצתב לב מוגבר (כנראה תופעת לוואי של רדוקטיל). רופאת המשפחה הפסיקה לי את הטיפול ונתנה לי נורמיטן 25 מ"ג. לחץ הדם וקצב הלב תקינים, אך נשארה לי תחושה מוזרה בראש - לא בדיוק סחרחורת ולא בדיוק כאב ראש, עם כובד/כאב בעיניים. הייתי היום אצל רופא העיניים והוא אמר שיש לי אישונים מורחבים, אך מאחר וזה סימטרי והם מגיבים לאור, וגם בדיקת הקרקעית תקינה, אין מבחינתו בעיה. אני לא ממש זוכר שאי פעם היו לי אישונים מורחבים, אבל זה מציק לי בראיה ובתחושה. אני כמובן בלחץ ובחרדה. מה לעשות? למי לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישונים מורחבים

הוספת תגובה

• ליונתן

ד``ר יורם שוחט
    07/07/2009

לאנשים רבים יש אישונים גדולים באופן טבעי. אם נבדקת על ידי רופא עיניים ונמצא שהאישונים שוים ומגיבים, ובנוסף לא נמצאה כל בעיה בעיניים, נראה שאין בעיה בעיניים. אגב, בדיקה של צלומים ישנים שלך יכולה לגלות אם יש לך אישונים גדולים.

ייתכן מאד ש"התחושה המוזרה בראש" כלל לא קשורה לעיניים. פנה לרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו