תמיסה טיבעית מונו גרין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיסה טיבעית מונו גרין
    קרן
    27/08/2007

קראו את המכתב בלי להתייאש אני ממש צריכה עזרה!!!

לפני 3 חודשים התחלתי להרכיב עדשות מגע חודשיות והשתמשתי בתמיסה CY CLEAN מהרגע שהתחלתי להשתמש בתמיסה החלה להופיע אצלי אלרגיה לתמיסה לא בעניים אלא באצבע שאיתה אני מכניסה את העדשות כל מי ששומע על זה תוהה איך יכול להיות אלרגיה רק באצבע ולא בעין עצמה, אבל איןןן שום חומר שאיתו אני משתמשת שיכול לגרום לי לכך ובגלל שזאת פעם ראשונה שאני מרכיבה עדשות ממש קיוותי שזה לא מהתמיסה לכן המשכתי להשתמש בה במקביל לטיפול רפואי באצבע ע"י רופא עור. מאחר שהטיפול שכלל כדורים נגד אלרגיה ומשחה לא עזר והמצב של האצבע אף החמיר - נהיו לי בועות באצבע שהתפוצצו ,הוחלף לי המשחה לטיפול באצבע וכשזה התייבש נהיה לי עור מיפלצתי כזה באצבע .החלטתי שזהו אין מה להכחיש את זה יותר זה חייב להיות מהתמיסה אין משהו אחר שגורם לי את זה.לכן החלטתי להפסיק את השימוש בתמיסה הזאת לבנתיים כדי לתת לאצבע אפשרות להחלים(עם משחה אחרת) ועכשיו אני מחפשת תמיסה עם רכיבים שונים התמיסה CY CLEAN מכילה פוליהקסינד 0.0001% וביופל ,אבל המשימה הזאת לא כ"כ פשוטה כי נוכחתי לדעת שרוב התמיסות מכילות את אותם חומרים אף עם רמה גבוהה יותר במינון- בקיצור א=כ=ל=ת=י א=ו=ת=ה אבל יש רק תמיסה אחת על בסיס טבעי שמצאתי באינטרנט שנקראת מונו גרין שאלתי כמה אופטימטריסטים ואמרו לי שתמיסה על בסיס טבעי זה כמו לשים בעדשות מים מהברז אני אובדת עצות ואין לי מושג באיזה תמיסה להשתמש. פליזזז תעזרו לי
    בלי לחפף כי המצב מסובך מידי,אני ממש לא יודעת מה לעשות ובאיזה תמיסה להשתמש ולמי לפנות..

תודה מראש קרןןן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיסה טיבעית מונו גרין

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    29/08/2007

הפיתרון להשתמש בעדשות יומיות שכל יום בסיום יום זורקים אותן לפח. כך לא תשתמשי בתמיסות השונות ותקטיני סיכוי לדלקות בעיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו