מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסתכלות בשמש לאחר הרחבת אישוניםרעות22/07/2009
שלום רב,
לפני כשבועיים וחצי עברתי בדיקה אצל רופאת עיניים והכל היה תקין (לחץ,רשתית,קרנית,לחמ הבדיקה האחות שמה לי טיפות להרחבת האישונים. מחוסר ידע יצאתי את המרפאה מיד לאחר הבדיקה לרחוב. משום מה, ואני לא יכולה להסביר מדוע, השמש משכה את תשומת לבי והסתכלתי עליה ישירות. מאז ועד היום אני סובלת מכאבים בעין שמאל אשר נמשכים עד למצח. רופאה אחרת שראתה אותי אמרה לי שיש לי שעורה ונתנה לי טיפול במשחה אנטיביוטית ובטיפות מקסיטרול. לאחר שבוע חזרתי שוב לבדיקה והרופאה אמרה לי שהכל בסדר (שוב לאחר הרחבת אישונים). הכאב עדיין קיים וכמו כן אני מרגישה כניסה של אור רב יותר מצד עין שמאל. אני עושה קומפרסים קרים על מנת להקל על הכאב. האם יכול להיות שנגרם נזק לרשתית העין? עלי לציין שאני מרכיבה משקפיים והראיה שלי לא השתנתה מאז (אותה חדות ראיה). בעיקר מפריע לי האור והכאבים מעל העין.
איזו בדיקה אפשר לבצע על מנת לוודא שלא נגרם נזק לעיניים?
בתודה, רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ23/07/2009הבעייה שלך חיצונית ללא קשר לרשתית. ייתכן ללא קשר בעייה ברשתית. צריך לבדוק את העיניים ולהחליט על טיפול. הסבירות לנזק לעיניים אפסי. סביר להניח שהכאב זו רגישות מקומית לשעורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?