הסתכלות בשמש לאחר הרחבת אישונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתכלות בשמש לאחר הרחבת אישונים
    רעות
    22/07/2009

שלום רב,
    לפני כשבועיים וחצי עברתי בדיקה אצל רופאת עיניים והכל היה תקין (לחץ,רשתית,קרנית,לחמ הבדיקה האחות שמה לי טיפות להרחבת האישונים. מחוסר ידע יצאתי את המרפאה מיד לאחר הבדיקה לרחוב. משום מה, ואני לא יכולה להסביר מדוע, השמש משכה את תשומת לבי והסתכלתי עליה ישירות. מאז ועד היום אני סובלת מכאבים בעין שמאל אשר נמשכים עד למצח. רופאה אחרת שראתה אותי אמרה לי שיש לי שעורה ונתנה לי טיפול במשחה אנטיביוטית ובטיפות מקסיטרול. לאחר שבוע חזרתי שוב לבדיקה והרופאה אמרה לי שהכל בסדר (שוב לאחר הרחבת אישונים). הכאב עדיין קיים וכמו כן אני מרגישה כניסה של אור רב יותר מצד עין שמאל. אני עושה קומפרסים קרים על מנת להקל על הכאב. האם יכול להיות שנגרם נזק לרשתית העין? עלי לציין שאני מרכיבה משקפיים והראיה שלי לא השתנתה מאז (אותה חדות ראיה). בעיקר מפריע לי האור והכאבים מעל העין.
    איזו בדיקה אפשר לבצע על מנת לוודא שלא נגרם נזק לעיניים?
    בתודה, רעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    23/07/2009

הבעייה שלך חיצונית ללא קשר לרשתית. ייתכן ללא קשר בעייה ברשתית. צריך לבדוק את העיניים ולהחליט על טיפול. הסבירות לנזק לעיניים אפסי. סביר להניח שהכאב זו רגישות מקומית לשעורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו