כאבי עיניים ! אולי מהמחשב ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי עיניים ! אולי מהמחשב ?
    יוגב אברהם
    26/07/2009

שלוםם !

יש לי מחשב בבית שקניתי לפני שבועע ואני יושב עליו מידי יום כ8 -10 שעות ככה ( לא ברצף )
    ועבר כבר שבועע ופיתאום אני מרגיש כאבי עיניים כאלהה ( לא חזקים ) ויש לי בצידי העיניים קצתת אדום !
    ממה זה ? כי רק ממתי שאני ישבתי על המחשב זה התחיל לי ! אולי מהמסך ? אני יושב מרחק של מטר מהמחשב ככה ואת המסך קניתי לפני שנתיים בערךך והישתמשתי בו כשנה ואז הפסקתי לשנה וכשקניתי מחשב חדש לפני שבוע אני שוב עובד איתו ! מה הסיבה לכך ? האם להפסיק עם המחשב ? יש פיתרון ? מה אתם ממליצים לי לעשות ?

תודהה רבהה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אותו דבר איתי

דודו
    26/07/2009

יש ימים שאני על המחשב עד 10 שעות .

אחרי שאני קם מהמחשב אני מרגיש כאבי עיניים מאוד חזקים .

בכיוון האישונים , אני לא מבין את זה - זה דווקא מול המחשב אבל מול הטלויזיה זה פחות .

מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאברהם ולדודו

ד``ר יורם שוחט
    27/07/2009

ככל הנראה מדובר ביובש בעיניים. סיבות אחרות אפשריות הן צורך במשקפיים שגורם למאמץ יתר של העיניים, הרגלי עבודה לא נכונים כגון מרחק לא נכון מהמחשב או עבודה רציפה כמעט ללא הפסקות, סביבת העבודה (מיזוג / אוורור) ועוד. פנו לרופא עיניים לבדיקה ולהדרכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם אני לא עושה כלום בנוגע למצב ?

יוגב אברהם
    27/07/2009

אם אני לא הולך לרופא זה יכול ליגרום לי לנזק ? או להחמיר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאברהם

ד``ר יורם שוחט
    27/07/2009

אם לא מטפלים המצב עלול להחמיר, או להגביל אותך בעבודה מול המחשב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו