מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי עיניים ! אולי מהמחשב ?יוגב אברהם26/07/2009
שלוםם !
יש לי מחשב בבית שקניתי לפני שבועע ואני יושב עליו מידי יום כ8 -10 שעות ככה ( לא ברצף )
ועבר כבר שבועע ופיתאום אני מרגיש כאבי עיניים כאלהה ( לא חזקים ) ויש לי בצידי העיניים קצתת אדום !
ממה זה ? כי רק ממתי שאני ישבתי על המחשב זה התחיל לי ! אולי מהמסך ? אני יושב מרחק של מטר מהמחשב ככה ואת המסך קניתי לפני שנתיים בערךך והישתמשתי בו כשנה ואז הפסקתי לשנה וכשקניתי מחשב חדש לפני שבוע אני שוב עובד איתו ! מה הסיבה לכך ? האם להפסיק עם המחשב ? יש פיתרון ? מה אתם ממליצים לי לעשות ?
תודהה רבהה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותו דבר איתי
דודו26/07/2009יש ימים שאני על המחשב עד 10 שעות .
אחרי שאני קם מהמחשב אני מרגיש כאבי עיניים מאוד חזקים .
בכיוון האישונים , אני לא מבין את זה - זה דווקא מול המחשב אבל מול הטלויזיה זה פחות .
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאברהם ולדודו
ד``ר יורם שוחט27/07/2009ככל הנראה מדובר ביובש בעיניים. סיבות אחרות אפשריות הן צורך במשקפיים שגורם למאמץ יתר של העיניים, הרגלי עבודה לא נכונים כגון מרחק לא נכון מהמחשב או עבודה רציפה כמעט ללא הפסקות, סביבת העבודה (מיזוג / אוורור) ועוד. פנו לרופא עיניים לבדיקה ולהדרכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני לא עושה כלום בנוגע למצב ?
יוגב אברהם27/07/2009אם אני לא הולך לרופא זה יכול ליגרום לי לנזק ? או להחמיר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאברהם
ד``ר יורם שוחט27/07/2009אם לא מטפלים המצב עלול להחמיר, או להגביל אותך בעבודה מול המחשב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?