משקפים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפים
    שרון
    03/08/2009

שלום רב ,
    לאחר כאבי עינים ממושכים של כמה חודשים ונסיון משקפים ואי התרגלות פניתי להרחבת אישונים נוספת(לאחר 4 חודשים)
    בבדיקה יצא בעין שמאל 2.87+ וחצי צילינדר ובעין ימין 1+ עם רבע צילינדר.
    הרופא אמר שיש צורך להרכיב משקפים לקרוב כדי לא לאמץ את העינים.
    יש אופטיקאים שאמרו לי שיש להרכיב את המשקפים לכל הזמן בשל אימוץ של העינים.
    אני מאוד מבולבלת ולא רוצה מצד אחד להתחיל עם משקפים לכל הזמן כי ההני רואה ראית רוחק טובה.
    עוד נמסר לי שאם הזמן גם לרחוק אראה מטושטש,ויש שני מקרים שאכן אני זוכרת שלא הצלחתי לראות טוב לרחוק.השאלה אם כדאי להתחיל מעכשיו(בת 23) ואם זה נכון שאפ אתחיל אם זה לקרוב זה יתדרדר לרחוק..

עוד שאללה-בחודשים האחרונים עבדתי עבודה רבבה מול מחשב יכול להיות שבשל המאמץ(לפני כל נושא המשקפים) היו לי כאבים ככ חזקים בעינים שלא חלפו גם לרחוק בשל המאמץ הרב?

אשמח לקבל תשובבה מכיון ואני מאוד מבולבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקפים

הוספת תגובה

• ?

שרון
    03/08/2009

רציתי עוד לשאול עם מספר כמו שלי זה אופיני לאקומדציה-שמאמצים את השרירים כדי להביא לראיה נכונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדינה

ד``ר יורם שוחט
    03/08/2009

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדינה

ד``ר יורם שוחט
    03/08/2009

אם את לא חשה קושי בראיה לרחוק אינך חייבת להרכיב המשקפיים כל הזמן.
    הרכבה או אי הרכבה לא ישפיעו על המספר הסופי שיהיה לך בעתיד.
    בהחלט ייתכן שכאבי העיניים שמהם סבלת נבעו מאימוץ העיניים מול המחשב ללא משקפיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

שרון
    03/08/2009

האקומודציה הזו-למשך זמן רב מסוכנת?
    אני מרגישה כאבים בעינים שרופא אומר שלא קשורים לחעין כי אחרי בדיקה הכל תקין
    עשיתי צילום של מערות פנים לראות אולי משהו לא בסדר אבל הכל תקין .יש לי מחיצה עקומה וזה עושה לי בעיה בנשימה אבל אני בספק אם מזה כאבי עינים..

מה שעוד לאחרונה אני מרגישה שחוץ מהכאבים האלה שלא עוברים ודווקא בעין ימין יש לי טישטוש בכתוביות של הטלוזיה-לא שאני לא קוראת אותן ברור אלא קצת לא חלק..
    א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדינה

ד``ר יורם שוחט
    03/08/2009

האקומודציה אינה מסוכנת, אך בהחלט עלולה לגרום להתעייפות מהירה ולכאבי עיניים וראש.
    יש גם אפשרות שבזמן האקומודציה העיניים עלולות לפזול כלפי פנים, אך זו פזילה שחולפת עם הרכבת המשקפיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו