לד"ר יורם שוחט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר יורם שוחט
    רינת
    04/08/2009

שלום רב!

אני רינת ואני בת 14 ושלושה חודשים יש לי משקפיים מגיל 6 וכרגע המספר שלי בעין אחת הוא -5.30 ובעין שניה -6.
    אני רוצה להרכיב עדשות יומיות,הזהירו אותי שזה עלול להעלות לי את המספר בעיניים,האם זה נכון?

תודה,רינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר יורם שוחט

הוספת תגובה

• לרינת

ד``ר יורם שוחט
    04/08/2009

שלום רינת,

עצם הרכבת עדשות מגע אינה גורמת לעלייה במספר, כמו שהרכבת משקפיים אינה גורמת לעלייה במספר.

אצל אנשים צעירים, הרכבת משקפיים או עדשות במספר חזק מדי יכולה לגרום לעלייה במספר. צעירים שירכיבו מספר חזק מדי לא יחושו בכך, כי העין יכולה להסתגל למצב זה. לכן חשוב להקפיד שהמשקפיים או עדשות המגע לא יהיו חזקים מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר יורם שוחט

רינת
    05/08/2009

למה אתה מתכוון שאתה אומר מספר חזק?מספר גבוה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרינת

ד``ר יורם שוחט
    06/08/2009

כן.
    צריך להקפיד לא לתת מספר גבוה יותר מזה שנדרש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו