עינים נפוחות ממש מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עינים נפוחות ממש מיואשת
    סופי
    01/09/2007

שלום
    אני בת 40 מזה שנים ארוכות שאני סובלת מעפעפעים נפוחים ,תמיד אני נראית כאילו לא ישנתי כשאני ישנה מצוין, תקופות מסוימות הוצאתי חלזיונים מהעינים על ידי ניתוחון קל,היום כבר אין לי חלזיון,אך אני צעירה והעינים תמיד נפוחות במיוחד אחרי שינה,אני צעירה וסובלת מזה כבר 10 שנים לפחות,
    רצתיתי לשאול אם צריך לעשות בדיקות דם מסוימות לבחון את הבעיה?
    ומה את הממליץ לטיפול,יש לי בלוטת תריס מוגדלת,אך תפקוד הבלוטה הוא 2.93 שבעצם תקינה,
    תודה סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עינים נפוחות ממש מיואשת

הוספת תגובה

• כנראה שיש לך דלקת עפעפים

יעל
    01/09/2007

דלקת עפעפים אופיינית למי שסובל מכלזיון או סבל בעבר ( כמובן שדלקת עפעפים יכולה לנבוע גם מסיבות אחרות- תעשי חיפוש באינטרנט ותקראי הרבה חומר )
    בדכ קמים בבוקר עם עפעפיים נפוחות ובטי גם מדידי פעם יש לך דמעות לא רצויות

מה שהרופאים ממליצים :
    1. לעשות קומפרסים עם מים פושרים בעזרת מטלית פעמיים ביום במשך 10 דק כל פעם , עלמנת ל"המיס את השומנים המצטברים בתעלות הריסים ןבכלל בעפעף ( יותר מפעמיים גם מבורך)
    2. לדאוג לנקות את העפעפים עם שמפו לתינוקות
    3. ואחרי שתלכי לרופא ותספרי לו הכל הוא בטח גם יתן לך טיפות עניים מתאימות או אנטיביוטיקה בהתאם למקרה
    4. את משתמשת בלכה לציפורניים ? ....אם כן תפסיקי - את כנראה אלרגית ללכה ותראי שהמצב משתפר
    תהיי בריאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    05/09/2007

התשובה שלך יפה ונכונה אבל כדאי להגיע לרופא עיניים לטיפול תרופתי ומניעתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו