שלום יש לי בעיה עם עיינים אדומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יש לי בעיה עם עיינים אדומות
    יעקב
    18/08/2009

כאשר אני יושב ליד מסך המחשב במשך שעה מתחיל לי עיינים אדומות וזה לפעמים זה יותר קיצוני כלומר כל העין שלי אדומה, ולפעמים רק בצד אחד של העין אני מודע שזה מהסך כי כאשר אני לא ליד מסך מחשב נעלם לי העיינם האדומות דבר נוסף בשביל שהאדום בעין יעלם זה לוקח לי כמה ימים בלי להיות ליד מסך מחשב עוד דבר יש מצבים שאני לא יושב הרבה זמן ומתחיל לי גירוי בעין
    מה עושים ואיך אפשר להתמודד עם זה כי חלק ניקר מהעבודה שלי היא מול מסך המחשב
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליעקב

ד``ר יורם שוחט
    19/08/2009

ייתכן שאתה סובל מיובש. גש לבדיקת רופא עיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר יורם שוחט

יעקב
    19/08/2009

האם יובש זה יכול להזיק אם אני לא יטפל בזה ואם זה לא "כזה רציני" אולי יש פשוט יש טיפות לעין במקום לראות רופא דבר נוסף פעם אחת קמתי בבוקר וממש לא היה לי עיינם אדומות אבל מהשמש פתאום עין אחת שלי כולה נהייתה אדומה הם זה שייך לזה שמסך המחשב עושה לי עיינם אדומות ואם לא ממה זה קרה לי והאם זה מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעקב

ד``ר יורם שוחט
    19/08/2009

ראשית יש לאבחן את הבעיה. ייתכן מאד שמדובר ביובש, אך ייתכנו גם סיבות אחרות.
    המלצה לטיפול יכולה להנתן רק אחרי בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו