מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה עם הכנסת עדשה לעיין.דני23/08/2009
בעקבות תלונות שלי על נקודות ושלג ו"מעין זבובים" "בעיניים הלכתי לבדיקה.
אובחן התנזלות הזגוגיח.
הלכתי אחר כך להתייעצות נוספת אצל רופא אחר רק ככה ליתר ביטחון.
והוא עשה לא הרחבת אישונים ואחר כמה זמן טיפות הרדמה ואחר כך הכניס לי מעין עדשה לעין ובדק אותי
והאיר לי חזק בתוך העין.
קצת פחדתי מהבדיקה הזאת. אחר כך הרגשתי טשטוש בעיין שאף פעם בחיים שלי לא זכור לי טשטוש כזה.
בקושי הצלחתי לחזור הביתה עד שהטשטוש עבר בהדרגה תוך מספר שעות.
בבדיקה נמצא שאיו קרעים ברשתית ברוך השם. הרופא אמר לי שמטרת הבדיקה לבדוק את העניין הזה.
שאלתי היא מה זה הבדיקה שמכניסים עדשה לעין . מדוע הרופאים הקודמים לא עשו לי דבר כזה.
עברתי כבר כמה וכמה פעמים הרחבת אישונים אבל הטשטוש שאחרי הבדיקה של הכנסת העדשה לעיין לא זכור לי דבר כזה.
האם יש סיכון בבדיקה כזאת? האם מדובר בבדיקה שגרתית?
אודה להתייחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדני
ד``ר יורם שוחט23/08/2009אפשר לבדוק את קרקעית העין עם עדשת שמצמידים לעין כמו זו שתיארת, ואפשר לבדוק עם עדשות מסוג אחר ללא מגע עם העין. תוצאות הבדיקה שוות בשתי השיטות. רופאים שונים מעדיפים שיטות שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יותר נח לפציינט
דני24/08/2009תודה על תשובתך
נראה לי שלפציינט נח יותר שלא מצמידים לו עדשה לעיין אם אין צורך
מדוע לדעתך הרגשתי טשטוש לאחר הבדיקה הנ"ל
ואני לא מדבר על טשטוש של הרחבת אישונים שאת זה אני מכיר.
לאחר הבדיקה עצמה חוויתי לכמה זמן טשטוש שבעבר לא היה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני
ד``ר יורם שוחט25/08/2009הטשטוש לאחר בדיקה בעדשה כזאת נובע משפשוף קל של פני שטח הקרנית שנגרם על ידי העדשה. הטשטוש חולף תוך מספר שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?