הבדל קטן בראייה בשתי העיניים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדל קטן בראייה בשתי העיניים.
    דביר
    02/09/2009

היום בדקתי עם עצמי את הראייה בשתי העיניים, ושמתי לב שעין ימין רואה קצת יותר חד מעין שמאל.
    יכול להיות שהמספר גדל? או שגם אם יש הבדל המספר שיש לי הוא מתאים?

המספר הוא -2 בשתי העיניים, כפי שנאמר לי לפני שלושה חודשים וחצי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדביר

ד``ר יורם שוחט
    02/09/2009

לרוב המכריע של האנשים יש עין דומיננטית ועין לא דומיננטית, וגם כשהראייה טובה בשתיהן השוואה בין העיניים תתן הרגשה שבעין אחת הראייה טובה יותר מאשר בשניהץ
    כמובן שייתכן שיש הבדל קטן במספר בין העיניים. ייתכן גם מצב של בעייה בעין עצמה, ללא קשר למספר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המעניינת.

דביר
    03/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בנוגע לזה..

דביר
    09/09/2009

האם באמת לרוב האנשים יש עין דומיננטית אחת והם יכולים לחוש בהבדל?
    אני מרגיש את זה רק שאני מכנס את עין ימין (שרואה יותר חד במקרה שלי), ועין שמאל רואה פחות חד, אולי אפילו יש דברים שעין שמאל לא מצליחה ממש לראות או להבין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו