מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראיה מטושטשת כמו לאחר הרחבהגלי08/09/2009
שלום רב
אני בת 51 עם קרטוקונוס. עברתי השתלת קרנית בעין אחת. מזה שבוע אני רואנ מטושטש מאד. רופאת עיניים אמרה בהתחלה שזו דלקת אך הקרנית צלולה. למחרת אמרה שרואה נוזל עכור ושלחה אותי למיון. עשתה לי הרחבה ב-8 בבוקר. במיון נבדקתי בסביבות 13.00 אמר לי שעדיין יש הרחבה קלה. אמר שהנוזל צלול וזו רק תופעה של עודף חייקים בעפעפיים והמליץ על מטליות. וטיפות כמו דמעות מלאכותיות זה היה ביום ג' שעבר והיום אחרי שבוע אני עדיין רואה נורא מטושטש. זה נראה לי כמו תופעה של אישונים מורחבים כי ככה בדרל כלל אני רואנ אחרי שמרחיבים לי אבל עכשיו זה לא עובר. מה עושים ? מה זה יכול להיות? אין לי בעיית לחץ דם.
אודה לקבלת עצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלי
ד``ר יורם שוחט08/09/2009מכיוון שאת חשה בטשטוש שאינו חולף עליך לפנות לרופא העיניים בהקדם. ייתכנו סיבות שונות לטשטוש והרופא ייקבע בעקבות הבדיקה מה הסיבה ומה צריך לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הרופאים לא מוצאים סיבה
גלי09/09/2009הייתי גם במיון עיניים בתה"ש וגם אצל רופאת עיניים בקופה. הם לא מוצאים את הסיבה. נתנו לי הפניה לבדיקת שדה ראיה 30-2 אבל אני רוצה לדעת מה עוד צריך לבדוק למשל CT מוח אן משהו אחר וכן אני מבקשת לדעת האם יש סוג מומחיות מסויים ברפואת עיניים שכדאי שאפנה למומחה כזה כי אני יודעת שיש הרבה התמחויות ברפואת עיניים - הבעיה היא שאיני יודעת להגדיר את המקור ולכן לא יודעת לאיזה מומחה לפנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלי
ד``ר יורם שוחט09/09/2009אחרי בדיקת שדה הראייה יוחלט אילו בדיקות נוספות דרושות.
כל זמן שלא נקבעה הסיבה לתחושתך אי אפשר להמליץ על תחום התמחות ספציפי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גלי10/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?