ראיה מטושטשת כמו לאחר הרחבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראיה מטושטשת כמו לאחר הרחבה
    גלי
    08/09/2009

שלום רב

אני בת 51 עם קרטוקונוס. עברתי השתלת קרנית בעין אחת. מזה שבוע אני רואנ מטושטש מאד. רופאת עיניים אמרה בהתחלה שזו דלקת אך הקרנית צלולה. למחרת אמרה שרואה נוזל עכור ושלחה אותי למיון. עשתה לי הרחבה ב-8 בבוקר. במיון נבדקתי בסביבות 13.00 אמר לי שעדיין יש הרחבה קלה. אמר שהנוזל צלול וזו רק תופעה של עודף חייקים בעפעפיים והמליץ על מטליות. וטיפות כמו דמעות מלאכותיות זה היה ביום ג' שעבר והיום אחרי שבוע אני עדיין רואה נורא מטושטש. זה נראה לי כמו תופעה של אישונים מורחבים כי ככה בדרל כלל אני רואנ אחרי שמרחיבים לי אבל עכשיו זה לא עובר. מה עושים ? מה זה יכול להיות? אין לי בעיית לחץ דם.
    אודה לקבלת עצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לגלי

ד``ר יורם שוחט
    08/09/2009

מכיוון שאת חשה בטשטוש שאינו חולף עליך לפנות לרופא העיניים בהקדם. ייתכנו סיבות שונות לטשטוש והרופא ייקבע בעקבות הבדיקה מה הסיבה ומה צריך לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל הרופאים לא מוצאים סיבה

גלי
    09/09/2009

הייתי גם במיון עיניים בתה"ש וגם אצל רופאת עיניים בקופה. הם לא מוצאים את הסיבה. נתנו לי הפניה לבדיקת שדה ראיה 30-2 אבל אני רוצה לדעת מה עוד צריך לבדוק למשל CT מוח אן משהו אחר וכן אני מבקשת לדעת האם יש סוג מומחיות מסויים ברפואת עיניים שכדאי שאפנה למומחה כזה כי אני יודעת שיש הרבה התמחויות ברפואת עיניים - הבעיה היא שאיני יודעת להגדיר את המקור ולכן לא יודעת לאיזה מומחה לפנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגלי

ד``ר יורם שוחט
    09/09/2009

אחרי בדיקת שדה הראייה יוחלט אילו בדיקות נוספות דרושות.

כל זמן שלא נקבעה הסיבה לתחושתך אי אפשר להמליץ על תחום התמחות ספציפי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גלי
    10/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו