האם חומצת שומן DHA בכדורים יכולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם חומצת שומן DHA בכדורים יכולה
    li sa
    23/09/2009

להשתלב ברקמת העין בגיל 35?
    השאלה די מאוחרת, כי נחבלתי ליד העין לפני יותר מ22 שנים והעין נספגה לי ולא ידעתי את זה.
    הייתי יותר בטיפול של נוירולוגים מאשר רופאי עיניים, עד לפני בערך 10 שנים (לא זוכרת למען האמת כמה שנים), כשהנוירולוג שטיפל בי פרטי אמר שלא תהיה התקדמות. לפני 20 שנים הייתי בניתוח אצל מנתח עיניים פרטי שעליו אבא שלי סמך , כי הייתי קטינה ולפני זה אבא לא הסכים שינתחו אותי.
    גיליתי את זה שהעין נספגה רק לאחרונה, כי הלכתי להתייעץ עם רופא עיניים נוירואופתלמולוג
    בעקבות דיאגנוזה נחרצת שקיבלתי בקופת חולים מהנוירולוגית. הייתי צריכה להוכיח לרופא משפחה
    שהיא מוטעית., לאחר ששנים כבר לא הייתי בשום טיפול , ובאמת למזלי הנוירואופטלמולוג שלל אותה.
    הפזילה שהיתה בעקבות החבלה תוקנה לחלוטין בניתוח לפני 20 שנים ומאז לא הייתי אצל רופא עיניים.
    הנוירולוגית, שפעם אחת אמרה לי שהיא לא רופאת עיניים ופעם שניה שלחה לרופא משפחה שלי מייל שיש לי פרופטוזיס , טעתה לגמרי.
    יש לי אי סימטריה מינימלית באישון במבט החוצה בגלל אותה ספיגת רקמת שומן. אני ממש רוצה
    לתקן אותה כי מאז שזה קיים זה מפריע לי. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לספוגה

ד``ר יורם שוחט
    24/09/2009

שומן הנלקח בטבליות אינו יכול למלא אזורים שבהם חסר שומן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה כן

li sa
    25/09/2009

יכול למלא אזורים שבהם חסר שומן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל

ד``ר יורם שוחט
    26/09/2009

הזרקה ישירה לאזור החסר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מודדים איפה וכמה צריך להזריק

li sa ל.
    13/11/2009

איך יודעים בדיוק כמה נספג?
    האם הזרקה לאיזור בעין לא גורמת לדימום בעין(שזה מה גרם לספיגה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לספוגה

ד``ר יורם שוחט
    14/11/2009

הנושא בתחום התמחותם של מנתחי עפעפיים וארובת העין (אוקולופלסטיקאים).
    אנא הפני שאלתך לפורום העוסק בניתוחי עיניים ועפעפיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו