ראייה בצהריים ובלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראייה בצהריים ובלילה
    עמרי
    26/09/2009

אני לא מבין למה בצהריים ככה אני רואה טוב, והחל מהשעה 8 ככה אני רואה מטושטש..
    זה הגיוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראייה בצהריים ובלילה

הוספת תגובה

• למשה

ד``ר יורם שוחט
    26/09/2009

כל האנשים רואים פחות טוב בשעות בין הערביים ובלילה.

ייתכן, בנוסף, שאתה זקוק למשקפיים עם מספר קטן. במקרה זה הראייה באור יום יכולה להיות טובה יחסית עקב האישונים המכווצים באור, ובלילה כאשר האישונים מתרחבים הראייה יכולה להיות מושפעת בצורה מהותית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כמה שאלות

עמרי
    27/09/2009

יש איזה שהוא סיכוי שעדשות לא יתאימו לי?
    מלא אנשים אומרים שיש לי אישונים גדולים..
    אני רוצה ללכת כל היום רגיל ובערב שאני יוצא עם עדשות, אבל איך שאני חוזר מיציאות אני ישר הולך לישון כי מאוחר.. קראתי פה שחייבים להוציא את העדשות שעתיים לפני השינה ואני לא יוכל.. זה יזיק לי? כי אני בכל זאת לא שם אותם כל היום רק בלילה..

שאלה אחרונה - זה שיש לי אישונים גדולים זה יכול לגרום לזה שאני לא יוכל לעשות ניתוח להסרת משקפיים בעתיד?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשה

ד``ר יורם שוחט
    27/09/2009

רוב האנשים מסתגלים לעדשות היטב. עד שלא תנסה לא תדע.

אפשר להוציא את העדשות ממש לפני השינה, ואין צורך להמתין שעתיים.

אישונים גדולים מגבירים את ההסתברות להפרעות בלילה כגון הילה או סנוור לאחר ניתוח לייזר להסרת משקפיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו