מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראייה בצהריים ובלילהעמרי26/09/2009
אני לא מבין למה בצהריים ככה אני רואה טוב, והחל מהשעה 8 ככה אני רואה מטושטש..
זה הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשה
ד``ר יורם שוחט26/09/2009כל האנשים רואים פחות טוב בשעות בין הערביים ובלילה.
ייתכן, בנוסף, שאתה זקוק למשקפיים עם מספר קטן. במקרה זה הראייה באור יום יכולה להיות טובה יחסית עקב האישונים המכווצים באור, ובלילה כאשר האישונים מתרחבים הראייה יכולה להיות מושפעת בצורה מהותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה שאלות
עמרי27/09/2009יש איזה שהוא סיכוי שעדשות לא יתאימו לי?
מלא אנשים אומרים שיש לי אישונים גדולים..
אני רוצה ללכת כל היום רגיל ובערב שאני יוצא עם עדשות, אבל איך שאני חוזר מיציאות אני ישר הולך לישון כי מאוחר.. קראתי פה שחייבים להוציא את העדשות שעתיים לפני השינה ואני לא יוכל.. זה יזיק לי? כי אני בכל זאת לא שם אותם כל היום רק בלילה..
שאלה אחרונה - זה שיש לי אישונים גדולים זה יכול לגרום לזה שאני לא יוכל לעשות ניתוח להסרת משקפיים בעתיד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה
ד``ר יורם שוחט27/09/2009רוב האנשים מסתגלים לעדשות היטב. עד שלא תנסה לא תדע.
אפשר להוציא את העדשות ממש לפני השינה, ואין צורך להמתין שעתיים.
אישונים גדולים מגבירים את ההסתברות להפרעות בלילה כגון הילה או סנוור לאחר ניתוח לייזר להסרת משקפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?