יובש בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בעין
    זכריה בן ציון
    11/10/2009

בס"ד
    שלום
    אני סובל מיובש בעין.
    ניסיתי לטפל בזה בעזרת טיפות הילו קומוד.
    אחרי כמה ימים של טיפול, היה נדמה לי שהעין בסדר, אבל כשהייתי שם את הטיפות, היה נדמה לי שיש לי גוף זר בעין. (חוץ מהזמן ששמתי את הטיפות, זה לא הופיע והעין היתה בסדר).
    החלטתי להפסיק עם הטיפות, אבל היובש בעין החריף, ובליל שבת היה נדמה לי שהעין שלי מלאה חול. בינתיים העין שלי נרגעה קצת, אם כי לא לגמרי.
    ממה זה נובע?
    האם עלי לחזור ולהשתמש בטיפות או לחכות שהעין תירגע לגמרי?
    עליי לציין שנסיונות לטפל באמצעות טיפות אחרות לא צלחו.
    בתודה
    זכריה בן ציון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש בעין

הוספת תגובה

• לזכריה

ד``ר יורם שוחט
    11/10/2009

ישנם בשוק תכשירים רבים לטיפול ביובש בעיניים. אם לא חשת בנוח עם תכשיר מסוים, נסה תכשיר אחר. אתה מציין שניסית תכשירים אחרים, אך אני מניח שישנם כאלה שטרם ניסית. חשוב גם לציין שתנאים סביבתיים (כגון אוויר יבש) או תנאי עבודה יכולים להשפיע על היובש. בדיקת רופא עיניים תוכל לכוון אותך לצורת הטיפול המתאימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש בעין - המשך

זכריה בן ציון
    12/10/2009

בס"ד
    ד"ר שוחט שלום
    האם רופא עיניים יכול לעזור לי גם אם הבדיקבה שלו היא שטחית? הוא רק מסתכל על העין לזמן קצר בעזרת המכשיר שלו.
    לדעתי, אם היובש אינו חמור, וסביר להניח שזה המצב, הוא בכלל לא רואה שיש לי יובש בעין.
    בנוסף, ציינת שיכול להיות שתנאים סביבתיים יכולים לגרום ליובש, ויכול להיות שזה המצב.במה זה יכול לעזור לי, אם אני לא יכול לשנות את התנאים בסביבת המגורים שלי?
    בתודה
    זכריה בן ציון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזכריה

ד``ר יורם שוחט
    12/10/2009

יובש ניתן לאבחון בקלות על ידי רופא עיניים.

לגבי תנאי סביבה והרגלי עבודה - להמנע ממשב רוח ישיר של מאוורר או מזגן לכיוון העיניים (גם המזגן ברכב), לעצום העיניים מדי פעם למספר שניות, אם עובדים בתנאי אבק להרכיב משקפי אבק וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו