מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש בעיןזכריה בן ציון11/10/2009
בס"ד
שלום
אני סובל מיובש בעין.
ניסיתי לטפל בזה בעזרת טיפות הילו קומוד.
אחרי כמה ימים של טיפול, היה נדמה לי שהעין בסדר, אבל כשהייתי שם את הטיפות, היה נדמה לי שיש לי גוף זר בעין. (חוץ מהזמן ששמתי את הטיפות, זה לא הופיע והעין היתה בסדר).
החלטתי להפסיק עם הטיפות, אבל היובש בעין החריף, ובליל שבת היה נדמה לי שהעין שלי מלאה חול. בינתיים העין שלי נרגעה קצת, אם כי לא לגמרי.
ממה זה נובע?
האם עלי לחזור ולהשתמש בטיפות או לחכות שהעין תירגע לגמרי?
עליי לציין שנסיונות לטפל באמצעות טיפות אחרות לא צלחו.
בתודה
זכריה בן ציון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזכריה
ד``ר יורם שוחט11/10/2009ישנם בשוק תכשירים רבים לטיפול ביובש בעיניים. אם לא חשת בנוח עם תכשיר מסוים, נסה תכשיר אחר. אתה מציין שניסית תכשירים אחרים, אך אני מניח שישנם כאלה שטרם ניסית. חשוב גם לציין שתנאים סביבתיים (כגון אוויר יבש) או תנאי עבודה יכולים להשפיע על היובש. בדיקת רופא עיניים תוכל לכוון אותך לצורת הטיפול המתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש בעין - המשך
זכריה בן ציון12/10/2009בס"ד
ד"ר שוחט שלום
האם רופא עיניים יכול לעזור לי גם אם הבדיקבה שלו היא שטחית? הוא רק מסתכל על העין לזמן קצר בעזרת המכשיר שלו.
לדעתי, אם היובש אינו חמור, וסביר להניח שזה המצב, הוא בכלל לא רואה שיש לי יובש בעין.
בנוסף, ציינת שיכול להיות שתנאים סביבתיים יכולים לגרום ליובש, ויכול להיות שזה המצב.במה זה יכול לעזור לי, אם אני לא יכול לשנות את התנאים בסביבת המגורים שלי?
בתודה
זכריה בן ציון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזכריה
ד``ר יורם שוחט12/10/2009יובש ניתן לאבחון בקלות על ידי רופא עיניים.
לגבי תנאי סביבה והרגלי עבודה - להמנע ממשב רוח ישיר של מאוורר או מזגן לכיוון העיניים (גם המזגן ברכב), לעצום העיניים מדי פעם למספר שניות, אם עובדים בתנאי אבק להרכיב משקפי אבק וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?