בעיות בראייה-דלקת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בראייה-דלקת?
    עדי
    19/10/2009

שלום.רציתי להתייעץ איתכם.אני בת 25.סובלת מדלקת אלרגית כרונית בלחמית קשה מאוד.הדלקת גורמת לי להרבה לעינים אדומות,מגרדות,צורבות ובעיקר לדמעות ולראייה מטושטשת.כאשר אני שמה טיפות עינים(במיוחד של הסטרואידים)הדלקת עוברת לחצי שעה בערך.הראייה יותר טובה אבל שמתי לב שעדין אם אני מנסה להסתכל לרחוק או לקרוא אותיות קטנות-אני לא רואה טוב(וגם שורף לי בעינים ויורד דמעות)
    השאלה שלי היא האם אני צריכה אולי משקפים?איך מבדילים בין בעיות בראיה בעקבות הדלקת לבין בעיות רגילות?
    לציין רק שעשו לי בדיקות-פונדוס וכו'..והם תקינות.אני גם מטופלת בטיפות החדשניות ביותר(מייצבי תאי מאסט ולוברקציה וכו'..)
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בראייה-דלקת?

הוספת תגובה

• שכחתי לציין-

עדי
    19/10/2009

כשעושים לי את הבדיקה עם האותיות והמספרים בלוח,אני לא מצליחה לקרוא הרבה דברים(תלוי במצב של הדלקת באותו הזמן).
    אבל אני פשוט חושבת שאולי אם יהיה לי משקפים אז אני יתאמץ פחות לראות ואז ירד לי פחות דמעות ואולי גם הדלקת תכאב פחות ותשתפר..
    אשמח לדעתכם(וסליחה על האורך).שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדי

ד``ר יורם שוחט
    21/10/2009

אי אפשר להשיב על שאלותיך ללא בדיקה יסודית. אם לא קיבלת תשובה מספקת מרופא העיניים שלך כדאי לשקול פניה לרופא נוסף לקבלת עוד חוות דעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו