מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בעין ואלרגיה לעדשותטלי16/09/2007
שלום רב,
אני בת 22, מרכיבה עדשות מגע רכות כשמונה שנים. פרט לדלקת שהייתה לי לפני כמה שנים לא היו לי בעיות מיוחדות בעיניים.
לאחרונה קרו לי כמה אירועים טראומטיים בעין ורציתי חוות דעת יותר מפורטת כי הרגשתי שלא קיבלתי מענה מספק...
הדבר הראשון הוא שלפני כמה שבועות בעת שהייתי עם עדשות יומיות העדשה עלתה למעלה בעין. הדבר כאב מאוד ורק לאחר כחצי שעה הצלחתי להוציא את העדשה החוצה. הסתבר שהוצאתי חצי אחד בלבד של עדשה, והרופא שבדק אותי גילה את החצי השני רק במהלך ביקורת חוזרת, שלושה ימים אחר כך שבהם חצי מהעדשה נותר למעלה בעין. רציתי לדעת מה ההשלכות של אירוע כזה.
הדבר השני הוא מכה קטנה שקיבלתי בעיניים- הופיע לי קו אדום בעין, הדבר כאב ושרף מעט. הלכתי לרופא שאמר שיכול להיות שהעיניים שלי פיתחו אלרגיה לעדשות. רציתי לדעת מה הסיכוי שדבר כזה יקרה, וממה הוא נובע? ומה ניתן לעשות במצב כזה? האם כדאי אולי לנסות עדשות מגע קשות? בינתיים אני לוקחת דקסאמיצין בהמלצת הרופא כי אולי יש לי דלקת ולא מרגישה שהדבר ממש עוזר.
אשמח לחוות דעתך ותודה רבה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ18/09/2007אי סבילות לעדשות מגע תופעה אופיינית דרוש טיפול של חודש אגרסיבי ואז לשקול חזרה לעדשות מגע. לא יכול להמליץ לך על טיפול בלי לראות אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?