שאלה חשובה-אלרגיה דלקתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה-אלרגיה דלקתית
    עידית
    13/12/2009

שלום,
    יש לי משקפי ראייה לרחוק המספר בשתי העיניים הוא 1.75- . אני בת 23, ובשנה האחרונה היה לי ממש קשה לקרוא מקרוב-זה לא שאני לא רואה טוב, אני רואה אבל קשה לי למקד את הראייה ואני לא מצליחה לסיים לקרואא מאמר בלי להפסיק כי קשה לי לקרוא, מה שלא היה לפני כן ( אין לי ליקויי למידה)... הלכתי לרופא עיניים שאמר לי שיש לי אלרגיה דלקתית מאוד חמורה ונתן לי שני סוגי טיפות עיניים לתחילת הטיפול : דקסאפרין ו-אופטילסט למשך 21 ימים 3 פעמים ביום ושאח"כ נעשה טיפול ע"י משחה( הוא לא פירט ) ושזה לא יעזור לפתור את הבעייה שיש לי, אבל זה יקל.
    בכל פעם שאני שמה את הטיפות ממש שורפות לי העיניים והן נהיות אדומות לכמה דקות ( אין לי אדום בעיניים, ומבחוץ לא רואים שיש לי דלקת עיניים), אני משתמשת בטיפות כבר חמישה ימים והמצב לא השתפר
    השאלה שלי היא האם זה תקין ששורף לי בעיניים עם הטיפות ואני דומעת לכ-10 ד' והאם אין דרך לפתור את הבעייה שיש לי בעיניים?
    אודה לעזרתכם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה-אלרגיה דלקתית

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    13/12/2009

צריך לבצע בדיקה חוזרת ולהתאים תרופות שלא תסבלי מהם. הטיפול שניתן לך הוא טוב מאוד אך לא כולם מגיבים לו טוב. צריך גם לבצע הערכה אורטופטית לשלול בעיות מיקוד ראייה ההפנייה מרופא עיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו