מונוויזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מונוויזן
    רון
    13/12/2009

תודה על תגובתך בעניין מונוויזן,

כנראה שלא הייתי מספיק ברור. השאלה הייתה לגבי העיין אשר לה מתאימים עדשה לראיה מקרוב על חשבון הראיה למרחק.

האם כתוצאה מכך שהמספר בעיין זו לא מותאם לראיה למרחק, אין הדרדרות מואצת ביכולת הראיה למרחק של עיין זו?

תודה
    רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מונוויזן

הוספת תגובה

• לרון

ד``ר יורם שוחט
    14/12/2009

הרכבת משקפיים במספר המותאם לקרוב לא יגרום לכל הדרדות ביכולת הראיה למרחק. ברגע שתרכיב את המספר שדרוש למרחק העין תראה למרחק כמו שראתה תמיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מונוויז'ן

משה
    01/01/2010

עברתי ניתוח קטרקט בעין ימין לפני כשבוע, אני מרכיב משקפיים כמעט כל חיי השתילו לי עדשה שהורידה את מס' הראייה ל- 0.25 בעין ימין ובעין שמאל מספרי הוא 3.25 הרופא המטפל והמנתח שלי הציע לי להישתמש בטכניקת המונווז'ן, מהי טכניקת המונוויז'ן? השאלה שלי היא מה הסיכונים? מהם התופעות הלוואי של טיפול בטכניקה זו? האם המוח יכול שלא להיתרגל למצב החדש? והאם כדאי לי פשוט לטפל בעין השנייה כדי להגיע למספר 0.25 בשני העיניים ולהרכיב משקפיים?
    אודה לכל מי שיעזור לי כיוון שאיני מוצא פרטים אודות המונוויזן.
    תודה מראש, משה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו