שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אדווה
    26/12/2009

הי...קיבלתי מהרופא שלי מכתב על מצבי ולא ברור לי משהו וזה מעניין אותי ....הוא רשם משהו על מצב העין הימנית :אם 5 או שאולי זה S...אפם אתם יודעים לפענח ולומר לי מה המשמעות אני אשמח...
    אגב,יש לי עבר של היפרדות רשתית אולי זה קשור...אבל אולי קשור למשהו אחר שהתפתח לי ?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• עוד משהו..

אדווה
    26/12/2009

או שזה בכלל באנגלית SPK זה פשוט לא ברור ומעניין אותי ולא אתקשר אליו בשביל זה..אז אם זה אומר לכם משהו אני אשמח לדעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאדווה

ד``ר יורם שוחט
    27/12/2009

SPK פרושו שיש בקרנית ליקויים מיקרוסקופיים נקודתיים בשכבת התאים החיצונית (האפיטל). בד"כ הסיבה לכך היא יובש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

אדווה
    28/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו