דלקת וקשקשת בעפעפיים שחוזרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת וקשקשת בעפעפיים שחוזרים
    אלון
    10/01/2010

שלום רב,

מזה חצי שנה אני סובל מדלקת חוזרת בעיניים שמתבטאת בתחושה לא נעימה. היו לי קשקשים בריסים אך הסרתי אותם בעזרת המגבונים והטיפות שנטלתי, אבל משום מה הדלקת לא נעלמת!!!
    יש לי גירוי בעיניים ותחושה שהראיה נפגמה כתוצאה מכך. נטלתי כדורים נגד אלרגיה, טיפות אופטילסט, רפרש טירס אבל זה עדיין קיים, הרופאה נתנה לי כמה זמן סטרטאידים לעיניים וזה לא עזר. ( זה משתפר וזה חוזר)

אני כבר חושש שאני פוגע בעניים עם כל הטיפות שאני שם. אני משתמש כיום במגבונים באופטילסט פעמיים ביום וברפרש מתי שאני מרגיש יובש.

איך מטפלים בזה בבקשה אחת ולתמיד?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאלון

ד``ר יורם שוחט
    10/01/2010

דלקת עפעפיים היא במקרים רבים מצב כרוני, הדורש טיפול ממושך. קומפרסים חמים, בתוספת לטיפולים האחרים, בהחלט עוזרים. יש גם אפשרות לטיפול אנטיביוטי בכדורים. שאל את הרופא שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב כרוני? מה זה לתמיד??

אלון
    12/01/2010

קראתי השבוע במוסף בריאות שלדלקת בעניים כרונית גורמת להזדקנות הפנים. האם יש לזה קשר??

ניסיתי כמה סוגים של טיפות וכדורים נגד אלרגיה. איך מעלימים את הנעג הזה?

זה מטריד אותי ביום יום. תודה רבה.
    נ.ב: וכבר הייתי אצל רופאת העניים 5 פעמים בגלל זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלון

ד``ר יורם שוחט
    13/01/2010

הכוונה במקרה זה היא שהדלקת עקשנית לטיפול ונדרש במקרים רבים טיפול ממושך.

דלקת כרונית של העפעפיים עלולה לגרום לאחר זמן רב לשינוי בצורת העפעפיים.

אם טרם קיבלת מענה לבעייתך יש מקום לשקול פנייה לרופא נוסף לחוות דעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר חזרתי מהרופאת עיניים

אלון
    20/01/2010

שלום ד"ר,

הייתי היום שוב אצל רופאת העיניים. כי הדלקת לא נרפאת. זה משתפר וחוזר כל כמה שעות כל פעם.
    שאלתי אותה לגבי טיפול אנטיביוטי והיא אמרה שמכיוון שזה לא זיהום זה לא יעזור.
    היא נתנה לי הפנייה לרופא אלרגיה.
    קוראים לרופאה ד'"ר רדאי אולגה היא עושה רושם טוב בכללי, אבל ללא פתרוון וזה נמשך כמע 8 חודשים.
    תייעץ לי מה לעשות ד"ר? להחליף רופאה?

נ.ב - היא שוב הביאה לי סטרואידים לעיניים. בנוסף לשתי סוגי הטיפות האחרת(אחת נגד אלרגיה והשני תחליף דמעות).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר

אלון
    21/01/2010

דילגת עליי? אני מגזים ד"ר? פשוט זה נורא מפריע לי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלון

ד``ר יורם שוחט
    21/01/2010

ראה תשובתי הקודמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו