פלוסים -היפרמטרופיה/דיוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלוסים -היפרמטרופיה/דיוק

הנני בת 23-מזה כשנה סובלת מכאבי עינים,כל השנים הללו לא חשבתי בשום בעיה עיינית-מלבד זאת שתמיד ידעתי שעין שמאל חלשה יותר מהימני(לא מדובר בעצלה-נבדק העיניין).
    לאחרונה ערכתי מלא בדיקות עינים אצל אופטימטריסט וכל אחד פולט לי מספר שונה אך המספרים נעים סביב סקאלה זהה.
    עשיתי כמה פעמים גם הרחבות אישונים והמספר היה זהה למה שיצא לפני כן.
    כרגע אני במצב שהזמנתי כמה פעמים משקפים וכל פעם שיניתי את המספרים מפחד שזה לא המשפר התואם והנכון.מדובר בפלוסים והבנתי שיש קושי להתרגל.
    לפי הבדיקה האחרונה יש לי בשמאל +1.75 ובימין+1 על חצי צילינדר אך לפעמים פלט המחשב+0.75.
    העינים מאוד כואבות לי ואני מרגישה שהן מתאמצות מאוד לךמרות שאני רואה טוב (עקב אקומודציה גבוהה שאני עושה) אני-עוסקת בתחום המשקפים (עוזרת לאופטימטריסט) והבנתי שלמי שלא הרכיב משקפים אף פעם במשקף הראשון לא נותנים את ההשלמה המלאה של המספר אלא בהדרגה-ולא כך הזמנתי את משקפי,רציתי לדעת אם זה בסדר שזה המספר המלא ואם במקרה יש רבע גבוה יותר בעין אם זה משנה או הורס משהו.אני נורא חרדתית בנושא העינים,ולא אוהבת משקפיים,גם לא מרכיבה אותן.כרגע רק במחשב ונהיגה,למרות שנאמר לי ששכל שאהיה איתן יותר העינים יתרגלו ואם מספרים כאלה זה חובה ללכת.אשמח לתגובה מקצועית
    המשך יום נעים! וכמובן תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלוסים -היפרמטרופיה/דיוק

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    20/01/2010

צריך קביעת מספר אחרי הרחבת אישונים וציקלו. צריך בדיקת רופא עיניים. למשקפיים לא מתרגלים הן צריכות להיות נעימות להרכבה מבחינת ראייה מהתחלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו