נצנוצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נצנוצים
    תות
    04/02/2010

לפעמים כשאני מתרכזת כמה שניות עם העיניים לכיוון התקרה קרוב לפלורוסנט או על הקיר (בחדר מואר מאוד) אני רואה כמו נקודות זוהרות שרצות, מה זו התופעה הזאת? זה אמור להדאיג אותי? אני ממש מפחדת....בבקשה תרגיעו אותי כי אני חושבת על הדברים הכי מפחידים!!!
    אודה אם תענו תשובה מספקת ומרגיעה תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נצנוצים

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    06/02/2010

אלו שינויים בנוזל תוך עיני לרוב ללא חשיבות אך מומלץ מאוד בדיקת עיניים בהרחבה לשלול חורים ברשתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, המשך לשאלה....

תות
    06/02/2010

קודם כל רציתי לשאול, מה זה אומר חורים ברשתית?, וגם לומר שהיה לי את זה בעיקר בשתי ההריונות, עכשיו קצת פחות, אני רואה את זה רק כשאני חושבת על זה יותר מידי ומתאמצת לראות אבל בראיה רגילה אני לא רואה את זה, האם יש קשר בין ההריונות לשינויים בנוזל התוך עיני? האם זה אמור להדאיג אותי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו