דחוףף ביותרררר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףף ביותרררר
    שירן
    28/02/2010

טוב אז ככה יש לי קרוב משפחה שפעם הוא היה רואה לא מעולה אבל הוא היה רואה פ'סדרר ואם השנים הוא התחיל להיות עיוור הוא עכשיו עיוור לצערי זאת השנה השביעית שלו שהוא לא רואה!!!וממש כואב לי עליו באמתתת!!!זה משהו תורשתי!יש לו ניבול שרירים בעניים!!הוא היה אצל הפרופסורים הגדולים שישש!!!!לא מצאו שום תרופהה!אבל הם אמרו לו שעובדים עלזה בחו"ל וכבר ניםם שאומרים לו שעובדים עלזה בחול אז כאילו מהה הוא מוכן לשלם אפילו מיליונים לעשות את כל הניתוחים הבן אדםם הזה מוכןןן לעשות כל משאפשרי לעשות בחיים ולא משנה מה יהיה!!!אז אני רוצה לדעת אם 1).מתקדם שם בכלל משהוו בחול...ו...2).אם יש איזה ניתוח או תרופה או משהוו נגד...אשמח אם תעזרוו בתודה שירן לוי!=)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףף ביותרררר

הוספת תגובה

• לשירן

ד``ר יורם שוחט
    01/03/2010

אי אפשר לענות ללא בדיקת עיניים. צריך לבדוק את העיניים כדי לקבוע מה בדיוק הבעיה, ועל פי זה יוסבר לכם אם יש מקום לשיפור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו