מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טשטוש ראיה שאינו חולףדניאלה15/03/2010
ערב טוב לכם דוקטורים יש לי בעיה רצינית והיית שמחה לשמוע את עצתכם בנושא לפני שנה בול היה לי מקרה של חודש שלם של שיעול שלא עבר טופלתי בקודאין ובאותו זמן הרופאה הביאה לי כדור מסוג רוליד ובאותו זמן התלוננתי גם על כאב ראש חזק וכאבי עיניים חזקים כאילו כמו סכינים ,נסעתי ערב אחד כבר אחרי המקרה של השיעול שכבר חלף בלילה ופתאום בזמן נהיגה קיבלתי טשטוש ראיה שלא יכולתי לנהוג ומהפניקה שנכנסתי כנראה התגבר הייתי במיון לא מצאו כלום אמרו לי ללכת הביתה והמשך טיפול עם הרופא המטפל והפסקת הגלולות, עשיתי בדיקת ברה ושמיעה בדיקות דם עשיתי CT ראש ו MRI בדיקת יציבה בדיקה של אף אוזן גרון עשיתי איזה 5 פעמים השנה בדיקה של קרקעית העין הכל תקין יש לציין שאני מרכיבה משקפיים והמספר תקין אם זה עוזר, עשיתי שדה ראיה שהוא תקין מצאו אצלי יובש קל בלבד יש לציין שאני כבר 7 חודשים רצוף יום יומי לא רואה הכי טוב כמו ששמים את את האצבע מול העיניים שלכם ומקרבים לעיניים סוג של טשטוש כזה אני לא רואה הכי טוב כל הזמן כאילו הכל לא יציב מטושטש אני מרגישה שהעיניים עייפות כאילו אני עומדת לאבד את הראיה,זה לא טשטוש חזק אבל זה טשטוש שפוגע באיכות החיים אני לא יכולה לעבוד מול מחשב המון זמן כתוביות קשות לי יותר מידי אני לא יכולה לנהוג בלילה ביום ככה רק באזור מה שכן נעשיתי רגישה לחושך ורגישה לאור מוזר אה הייתי שמחה אם תוכלו לעזור לי נתתי לכם את ההקדמה של השיעול שתדעו אולי משהו קשור לזה אנא אשמח לשמוע ממכם איזה שהוא עצה או אולי הפניה לבדיקות מסויימות וגם אשמח אם תפנו אותי לרופא מומחה שמתמחה במקרים כמו שלי באיזור פתח תקווה, האם ייתכן שיש לי בעיה ורופא עיניים בודק רק קרקעית העין ואומר שהכל תקין ואין צורך לעשות שום בדיקה נוספת? אין לי מילים כבר צריכה עזרה דחופה , ופה אסיים בתודה מראש לכם דניאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ17/03/2010צריך בדיקת עיניים. יש לי מרפאה עם מכבי באם המושבות. קופות אחרות רק פרטי. לשיקולך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לטשטוש שאינו חולף
דניאלה21/03/2010ד"ר במידה ואגיע איזה בדיקה תעשה לי קרקעית העין?
עשיתי אצל 2 סוגי רופאים שונים והכל תקין הייתי שמחה אם היית ממליץ לי על בדיקות מסויימות
תודה מראש דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ22/03/2010כדאי הפנייה לבדיקת נוירואופטלמולוג. ההפנייה של רופא עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?