כאבי עניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי עניים
    אמנון
    27/03/2010

שמי אמנון אני בן47 יש לי בעיה בעניים אז כך: אני לא מצליח לראות תמונה ברורה כשתי העניים פקוחות יש לי מין טשטוש קל אני מנסה למקד את הראיה וזה גורם לי כאבי ראש לכן אני סוגר עין אחת ורואה דרכה האם יש לי בעיה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי עניים

הוספת תגובה

• לאמנון

ד``ר יורם שוחט
    28/03/2010

יתכנו סיבות שונות לתופעה שציינת. עליך לגשת לבדיקה של רופא עיניים כדי לאבחן את הסיבה ולמצא פתרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה בבית חולים בלינסון

אמנון
    28/03/2010

הייתי בבלינסון במחלקת עיניים עשו את כל הבדיקות שלחו אותי לסיטי ולאחר מכן לנורולוג ולאחר מכן לאולטרסאונד בעין במכון מור ולא מצאו מה הבעיה הראיה שלי בכל עין ועין היא 6/6 ורק שאני מחבר את הראיה בשני העיניים ביחד אז אני רואה כפול וזה מתסקל אותי שלחו אותי הביתה ומחר אני אמור להבדק ע"י מנהל המחלקה (עיניים)לדברי הרופאה זה מקרה מיוחד ונדיר האם תוכל לעזור לי בבקשה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אמנון
    30/03/2010

הייתי בבדיקה בבית חולים ידוע במחלקת עיניים ושם עשו את כל הבדיקות שלחו אותי לסיטי ולאחר מכן לנורולוג ולאחר מכן לאולטרסאונד בעין במכון מור ולא מצאו מה הבעיה הראיה שלי בכל עין ועין היא 6/6 ורק שאני מחבר את הראיה בשני העיניים ביחד אז אני רואה כפול וזה מתסקל אותי שלחו אותי הביתה ומחר אני אמור להבדק ע"י מנהל המחלקה (עיניים)לדברי הרופאה זה מקרה מיוחד ונדיר האם תוכל לעזור לי בבקשה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאמנון

ד``ר יורם שוחט
    30/03/2010

מכיוון שאין בידי שום ממצא מהבדיקות שעברת אין אפשרות לענות לך. בנוסף, אם הוגדרת כ"מקרה מיוחד ונדיר" בוודאי שאי אפשר לענות לך ללא בדיקה יסודית.

לפי התאור שלך אתה בידיים טובות, והופנית לבדיקות המקובלות במקרה כמו שלך.

ללא קשר לאבחנה, במקרים רבים אפשר למנוע כפילות ראיה באמצעות משקפיים (פריזמות). התייעץ עם הרופא שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו