כאבי ראש כבר חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש כבר חצי שנה
    ישראל
    31/03/2010

שלום דוקטור,
    בחצי שנה האחרונה אני סובל מכאבי ראש. אני בן 24 . אני יכול לנסות להעריך שכאבי הראש מופיעים כמעט כל יום, בשעות שונות. הכאב מופיע בין פעם לארבע פעמים ביום למשך כשעה בערך.
    ההרגשה היא כאילו יש יד נעלמה שלוחצת לי על המח בכח. הכאב הוא עמום ולוחץ בדרך כלל על שלושה איזורים: איזורי הרכות, האזור שמעל הרכות והאזור שמאחוריהן. תלוי במצב רוח של היד הנעלמה...
    ולמה אני שואל את זה כאן? אני מרכיב משקפיים עם מספר גבוה בשתי העיניים, 4 בשמאל ו5 בימין. ולפני חודש האופטומטריסט גילה שבשתי העיניים עלה לי המספר במספר אחד.
    שאלה 1: האם יש קשר בין כאבי הראש לבין העובדה שהמשקפיים שלי אינם תואמים לראיה?
    שאלה 2: מדוע ההדרדרות בראיה שלי אינה נעצרת. כשהתחלתי להרכיב משקפיים בכיתה ה' האופטומטריסטית, לאה, הבטיחה לי שזה יעצר בסביבות גיל 20. עברו 4 שנים מאז גיל 20.. ואני ממשיך לאבד את הראיה שלי. אני מוכן לעשות הכל כדי להפסיק לאבד את הראיה שלי. (אפילו הוצאתי אלפי שקלים על שיטות אלטרנטיביות של ד"ר בייטס וכו') מה עושים.

הצילו.

ישראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש כבר חצי שנה

הוספת תגובה

• הדוקטור כנראה בחול

ישראל
    01/04/2010

הדוקטור כנראה בחול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מ ד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    02/04/2010

ראייה יכולה בעולם מחשבים להשתנות גם בגיל 30 ומעלה אין שליטה על כך. כאבי ראש יכולים להיות ממשקפיים לא מתאימים או סיבות אחרות לפנות לרופא עיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו