הרפס בעין ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס בעין ימין
    גיא
    03/04/2010

שלום, שמי גיא, בן 36, לפני כעשר שנים חויתי התפרצות ראשונה של הרפס בקרנית עין ימין, שהשאיר את חותמו בתור אולצרה. עד לא מזמן כשהייתי מביט דרך חריר הייתי רואה כתם קטן, שביום יום טשטש לי כמובן את הראיה. באותה התפרצות לא נתנו לי שום תרופה מעבר לזובירקס, לא גלולות למניעת התפרצות עליהן קראתי מאוחר יותר בפורומים ולא שום דבר דומה. במהלך השנים היו ימים בהם הרגשתי שהמצב מחמיר, אבל מכיוון שבניגוד לפעם הראשונה לא היתה דלקת שגרמה לי לסינוורים לא ידעתי מתי היתה התפרצות ומתי לא (בכל אופן תמיד טיפלתי בזובירקס). בחודשים האחרונים אני מרגיש שקיימת החמרה טוטאלית, ובמבט דרך אותו חריר (טריק שלימד אותי בזמנו רופא עיניים) אני רואה כתם רחב מאוד וכמובן שהראיה גרועה. רציתי לשאול מאיזה מצב אפשר להתחיל לחשוב על השתלת קרנית. מפורומים שקראתי ברור לי שהשתלת קרנית חייבת להיות מלווה בדיכוי המבנה הגנטי של ההרפס, ושקיים סיכוי להתפרצויות במהלך האופרציה וכמובן שלאחריה. הענין הוא שאני מתחיל לחשוש מאוד מעוורון ולא יודע מה לעשות. אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס בעין ימין

הוספת תגובה

• מ ד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    14/04/2010

כדי להעריך את מצבך צריך בדיקת עיניים מקיפה ואז להחליט איך לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה בחום

נטע.ד.
    16/05/2010

חויתי באופן אישי מצב של התפרצות אקוטית והמליצו לי על מטפל בשם אופיר שלונסקי- מטפל ברפואה סינית, אשר עוד בטלפון הסביר את חומרת המצב, הבטיח לעשות את מירב המאמצים כדי לעזור לי והשביע אותי לא לפסוח על טיפול קונבנציונאלי.
    כבר לאחר 10 ד' של טיפול היתה הקלה בכאב ובנפיחות.
    ניגשתי לטיפול רפואי אשר לא הזדקקתי לא בסופו של דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו