ראייה משובשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראייה משובשת
    הדס
    06/05/2010

שלום,
    לפני כחודש וחצי אובחן אצלי CNV אידיופטי. הינני בת 30 ובריאה בדר"כ.
    לאחר בדיקות שכללו שדה ראייה, OCT ו-FA הוחלט לתת לי זריקת אבסטין. בעקבות הופעת בעיה זו ראייתי הפכה משובשת - אני רואה בעין ימין באופן מעוות ומעורפל. דברים שאמורים להיות ישרים (למשל עמוד חשמל) אני רואה בצורה גלית. קשה לי לראות בבהירות את הפרטים, ואם עלי לקרוא אותיות או מספרים מקרוב - זה מאוד קשה לי.
    אתמול הייתי בבי"ח וחזרתי שוב על בדיקות שדה הראייה וה-OCT - כאשר ניכר שיפור משמעותי והתופעה כמעט עברה.
    אך לצערי ראייתי נשארה משובשת כשהייתה. הוחלט לתת לי זריקה נוספת, על מנת לוודא שאכן הכל נעלם. אך הרופא אמר כי ראייתי כרגע היא גם ככה 6/6 לכן זה לא שראייתי נפגמה משמעותית.
    שאלתי היא - באם אחרי הזריקה השנייה עדיין ראייתי התקינה לא תשוב אלי - האם יהיה ניתן לעשות משהו?
    אינני יכולה לדמיין את חיי עם ראייה מעוותות ומשובשת זו.
    אשמח לקבלת תשובה,
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראייה משובשת

הוספת תגובה

• להדס

ד``ר יורם שוחט
    07/05/2010

חודש וחצי אחרי האבחון מוקדם עדיין להקיש על התוצאה הסופית. השיפור בבדיקות נותן מקום לאופטימיות. בכל מקרה תהליך השיפור יכול להיות הדרגתי. לגבי אופציות עתידיות, זה תלוי במצב שיהיה אז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו