פריזמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריזמות
    סבטה
    14/05/2010

שלום רב
    אני בת 23-לאחורנה כשנה סובלת מבעיות בעינים
    תחושה של אי נוחות ,לאחר בדיקות רבות התברר לי שיש לי כניראה בעיה תפקודית
    עין שמאל חלשה יותר(לא מדובר בעיין עצלה) ועיין ימין בסדר,אני היפרואית-וכל הבעיה התחילה מאי סבילות לשבת מול המחשב או לקרוא(היתי מקריבה כל דבר) הבעיה אי לא חוסר ראיה טובה אלא הרגשה נורא כואבת ומציקה בעינים
    נסיתי באישור אופטימטריסטים להרכיב עדשות מגע בעין אחת כדי להשוות אותה לשניה אבל שוב לא הגעתי למצב נוח,
    נאמר לי שיש אולי צורך בפריזמות.
    רציתי לדדעת במה מדובר ,ואם זה אופיני לגילי,ולשאול אם יש סיכון בהרכבת עדשה בעיין אחת(מגע)?ולא בשתיהן-מבחינת איזון
    (עשו לי באלנס) ובימין יצא 0.50+ ובשמאל 2.25+
    רואה בכל מקרה גם בשמאל טוב
    הבעיה אי אי נוחות! וכאב של כמו שהעיין כואבת מבפנים וכמו התיבשות(נאמר לי מאחר הרופאים שזה נובע מהפלוסים והמאמץ)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריזמות

הוספת תגובה

• לסבטה

ד``ר יורם שוחט
    14/05/2010

צורך בפריזמות מעיד על חוסר איזון בפעולת השרירים שאחראים על תנועות העיניים. מבלי להתייחס לבעיה הספציפית שלך, בגילך עדיף לבצע תרגילים לחיזוק שרירי העיניים ולהמנע מפריזמות. פני לאורטופטיסט/ית לבדיקה והמלצות.

יתכן שאי הנוחות עם עדשת המגע נגרמה על ידי נוכחות עדשת המגע בעין ולא בגלל התיקון האופטי. יש מקום לנסות משקפיים למחשב/קריאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו