מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבזקים בצד העיןרחל17/05/2010
שלום רב,
אתמול בשעות הערב הופיו לי הבזקים כסופים בזוית העין, כמו גל שהופיע בעיקר עם תנועת העין. התופעה חלפה שעה לאחר שקמתי בבוקר. בעבר לפני מספר שנים היתה תופעה של הבזקים רבים מול העיניים שהפריעו לראיה ,נמשכו כשעה וחלפו. ברצוני לדעת האם זה יכול להיות סימן להפרדות רשתית או משהו רציני אחר ועלי לרוץ מיד לרופא או שאני יכולה לחכות עד אחרי החג. נמצאת בבקורת קבועה אצל רופא העיניים אחת לשנה או שנתיים.
תודה וחג שמח, רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרחל
ד``ר יורם שוחט19/05/2010תופעה כזו מחייבת פניה מיידית לבדיקה. רק באחוז קטן מהמקרים מתגלה הפרדות רשתית, אך במקרה זה יש חשיבות לאבחן מוקדם ככל האפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרדות הרשתית
רחל20/05/2010תודה לדר' שוחט. אכן היתה הפרדות הרשתית באותה העין ובעבר גם בעין השניה. ההפרדות היתה ללא קרעים ברשתית ועקב כך אין צורך בשום טיפול.רציתי לשאול האם תתכן תופעה של כתם בהיר (שהופיע יום לאחר הארוע ) העובר מידי פעם מול העיניים כתופעת לוואי או תופעה שאינה קשורה.האם אני צפויה לבעיות מיוחדות עקב הפרדות הרשתית ?
תודה, רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
ד``ר יורם שוחט20/05/2010אני מניח שהתכוונת להפרדות זגוגית ולא להפרדות רשתית. אלה מצבים שונים לחלוטין. הפרדות זגוגית לא מהווה סכנה לראיה.
בהחלט יתכן מצב שבו את רואה כתם חולף בשדה הראיה.
כל שינוי לרעה או תופעה חדשה מחייבים פניה לרופא העיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?