איך להשיג אבחנה בקופת חולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להשיג אבחנה בקופת חולים
    ל
    01/06/2010

חודש וחצי לפני גיל 13 נפגעתי בשנת 87 מעל העין ונהיתה לי פזילה שתוקנה באופן פרטי בשנת 89 ע"י פרופסור כי אבא שלי לא הסכים שהרופא מבילינסון ינתח אותי. וחוץ מזה נספג לי חלק מרקמת השומן בעין ואת זה כתב הפרופסור שניתח אותי אז באופן פרטי . הייתי מאז שנים באופן פרטי גם אצל הנוירולוג שהכרנו בביילינסון עד שהוא אמר שלא יהיה שיפור. המידע הישן לא קיים בקופת חולים ולא מסתכלים שם על מידע שהוא לא אקטואלי ומאבחנים אותי רע יותר ממה שאני כל פעם מחדש. הלכתי לפני שנה או שנתיים לנוירואופטלמולוג שהסכים לקרוא מסמכים ישנים ואובחנתי נכון , ושנה אחרי זה נוירולוכגית בקופת חולים לא הסכימה להתייחס, ונוירולוג אחר בקופת חולים הסכים וכתב שהשתקמתי לחלוטין במח ,אבל רופא המשפחה הרבה זמן אחר כך לא הסכים להכניס את המידע הזה כי אמר שהוא לא מבין בנוירולוגיה ושזה לא התחום שלו. אני בחרדות כל פעם שאני הולכת לרופאים מזה שיאבחנו אותי לא נכון, ורוצה אבחנה שתתייחס לדברים הנכונים ותירשם בכרטיס קופת חולים. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    03/06/2010

לא צריכים להיות חרדים מהאבחנות ואם את רוצה תגיעי לדיעה נוספת לרופא אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו