איך קוראים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך קוראים...
    ל
    07/06/2010

איך קוראים לתחום של ספיגת רקמת השומן בעין/במח לאחר דימום שנוצר בעקבות מכה? אני רוצה לשאול שאלות פרטניות על אפשרויות שיקום, שכרגע לא נראות באופק, או אבחון, אצל מי שמתמחה בזה. כמו כן אני רוצה לשאול על האופציות שיש לי להסביר את המצב הזה בקופת חולים, שכן רופא המשפחה שלי לא מפנה אותי אף פעם לרופא/ת עיניים, ומבחינתו מה שיש לי בעין שייך למח, כי הוא לא מבין כלום בעיניים וכלום במח, וניתוח שעברתי לפני 21 שנים בעין עשיתי במסגרת פרטית, כי אבא שלי לא סמך על רופא העיניים בביילינסון והייתי קטינה אז, ושליש מהפגיעה שלי היה במח (רופא נוירולוג בקופת חולים כתב שהשתקמתי לחלוטין בלי להתייחס לעין, אבל רופא המשפחה סירב להתייחס גם לזה) בדרך כלל רופאים נוירולוגים שרופא המשפחה שולח אותי אליהם חושבים שאני מבולבלת כשאני מנסה להסביר שיש לי רק מסמך ישן מרופא עיינים לא של קופת חולים, ובו כתוב שרקמת השומן בעין נספגה. כותבים לי "נראה כמו..." נזק מוחי כזה או אחר, וואני נעשית יותר חסרת מילים, נמוכה מושפלת ומושתקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך קוראים...

הוספת תגובה

• מ ד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    08/06/2010

לפנות לנוירואופטלמולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו