ניצוצות בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניצוצות בעיניים
    דינה
    22/07/2010

שלום רב לפני שנה התחיל לי ניצצות בעיניים פעם בכמה זמן .פעם בכמה חודשים זה קורא לי למשך שניה אחת .כך גם בשנה שעברה .התדירות לא היתה גבוה אני בת 49 . קראתי שניצוצות לבן או ניצוצות צבעונים קשורים לרשתית. האם מצב זה דורש ניתוח בלייזר ..פעם ראשונה ששמעתי על דבר וזה נודע לי רק מהאינטרנט.ראוי לציין שאני הרבה שעות במחשב עד למצב זה ראיתי טוב מאוד.רק בזמן האחרון מתקשה לקרוא אותיות קטנות האם דבר זה אומר שיש לי בעיה ברשתית.ו.קראתי שזה יכול להקדים גם מיגרנה.אצלי זה רק פעם ב ניצוצות ללא כאב ראש.

האם אצטרך משקפים במידה וזה הרשתית.

תודה המודאגת.

שוב עלי לציין הניצוצות הם בדרך כלל לשניה.לא יותר קראתי שיש כאלה שיש להם כחמש עד 10
    דקות ואחר כך יש להם מיגרנה.תןדה המודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניצוצות בעיניים

הוספת תגובה

• לדינה

ד``ר יורם שוחט
    24/07/2010

1. ראיית ניצוץ לשניה , אחת לכל מספר חודשים, חסרת משמעות. בכל מקרה, אם לא נבדקת על ידי רופא עיניים לאחרונה, פני לרופא.

2. אין כל קשר ללייזר.

3. הקושי בקריאה ככל הנראה קשור לגיל ואין כל קשר לרשתית. קרוב לודאי שאת זקוקה למשקפיים לעבודה מקרוב. פני לרופא עיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו