זקוקה לתשובה דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לתשובה דחוף!!
    ע'
    29/07/2010

אני מודאגת מאוד. לפני כ-7-8 שנים עברתי בדיקת התאמה במרכז המבצע ניתוחים להסרת משקפיים ולא נמצאתי מתאימה לניתוח להסרת משקפיים בלייזר, או באמצעות השתלת עדשה, כיוון שאני סובלת מבעיית קרטוקונוס (עיוות של הקרנית וגדילתה בצורת חרוט). מאז בדיקה זו, אני משתמשת בעדשות מגע רכות וצבעוניות, ונאלצת לעיתים לעשות זאת במשך עד כ- 12-14 שעות ביום. מספרי המשקפיים והעדשות שלי נותרו יציבים מאז הבדיקה, אך חלה עלייה במספר הצילינדר שלי. בשל אי נוחות נפשית ופיזית, אינני מעוניינת לצאת מהבית עם משקפיים למרות שאני מרכיבה אותם בבית, אבל אני גם דואגת מאוד שמצב העיוות בקרנית שלי יחמיר עד לכדי עיוורון משום שאני מרכיבה עדשות מגע למשך זמן ממושך. רציתי לדעת האם באמת אני עלולה להתעוור וכן האם קיים פיתרון אחר לתיקון הראייה שלי או שישנן עדשות מגע מסוג אחר שאוכל להשתמש בהן לזמן ממושך מבלי שיחמירו את מצבי. אודה לכם אם תוכלו להחזיר לי תשובה בהקדם האפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לתשובה דחוף!!

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    29/07/2010

את יכולה להגיע אליי לבדיקה יש היום טכנולוגית צילוב לעצור התקדמות קרטוקונוס . ואז גם יותר קל להרכיב עדשות מגע. אין אפשרות להפטר מעדשות מגע או משקפיים. אם מעוניינת 0544964170

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו