דוקטור שלום..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוקטור שלום..
    הילה
    18/04/2007

אני מעוניינת לעשות ניתוח לייזר להסרת משקפיים עקב כך שעם עדשות אינני מסתדרת (עקב יובש בעיניים ) ומשקפים לא נוחות לי המספר שלי הוא 3- השאלה שלי היא כזו .. אני בת 21 ניתו לעשות ניתוח לייזר בגיל זה? כי המספר עלה לי כל שנה בערך במהלך השנים האחרונות איך אני אדע מתי הוא מתייצב? מה לגבי יובש בעיניים ? איזה סוג ניתוח מומלץ יותר כיום מבלי לפגוע פגיעה גדולה בעין?אני לוקחת רואקוטן כמה זמן לאחר מכן אוכל לעשות ניתוח כזה בכלל? מצטערת על עודף השאלות. מבקשת המלצתך, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דוקטור שלום..

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    19/04/2007

ניתוח ניתן לבצע מגיל 18 אם מספר המשקפיים או עדשות מגע לא משתנה ביותר מחצי מספר בשנה האחרונה. יובש נגרם וגורם לאי סבילות לעדשות מגע ולרוב לא פוסל לניתוח אך יש לבצע בדיקת התאמה ולפיה מחליטים על השיטה ואם בכלל ניתן לנתח. אסור לנתח תוך כדי שימוש ברואקוטן. רק חצי שנה אחרי הפסקת שימוש ברואקוטן ניתן לנתח עיניים. רואקוטן מייבש את העיניים וייתכן שהוא הגורם לאי סבילות לעדשות מגע אצלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו